رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
COMBECOM

پست های پیشنهاد شده

1412346919.jpg

 

 

از آنجایی که در گذشته انواع سرمه برای زیبایی بخشیدن بیشتر به ابرو و مژه و با هدف بهره بردن از خواص درمانی که برای پرپشت و تقویت کردن ابرو و مژه بوده، استفاده می شده و سرمه ها به روشهای مختلف سنتی تهیه می شدند،

ولی امروزه جای خواص درمانی آن را مواد شیمیایی که نه تنها خواص درمانی ندارند بلکه فقط برای زیبایی چشم و ابرو مورد استفاده قرار می گیرند را گرفته است، در برخی موارد با توجه به کیفیت نامطلبوشان

باعث ریزش ابرو و مژه نیز می شوند. در این مقاله سعی در احیاء روشهای سنتی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می شود.

 

خواص درمانی

تقویت چشم ، ضد التهاب ، رفع سوزش و اشک

تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو

 

روش تهیه سرمه بادام با فندق

برای تهیه سرمه از روشهای سنتی و با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند

روش تهیه سرمه را توضیح دهیم . برای این کار باید مقداری فندق و بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ،

فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.

 

روش تهیه سرمه مغز قلم گاو

برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید

و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.

 

نکته ی مهم :

به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.

 

 

[left]http://5040-shop.rozblog.com
[/left]

  • Like 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز منبع لینک داره . با تشکر از ارسال مفیدتون [گل قرمز]

ویرایش شده در توسط Haniye

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...