منبرایش دل شکسته بود مقدونیه شمالی چون نتوانستند از پیروزی خود در برابر آن سود ببرند ایتالیا، با شکست تیم مقابل کشور پرتغال در دور پایانی پلی آف جام جهانی 2022. کریستیانو رونالدو آماده کمک بود کشور پرتغال از زمانی که کار خود با تیم ملی در سال 2003 آغاز شد، به رکورد خود در رسیدن به تمام فینال های مسابقات بین المللی ادامه می دهد.
برونو فرناندز دو گل در پیروزی 2-0 مقابل مقدونیه شمالی، تحویل دادن رونالدو شانسی برای شرکت در پنجمین جام جهانی خود در سطح بزرگسالان. اکنون، شماره 7 به دنبال آن مسابقات در ماه های نوامبر و دسامبر است.
کریستیانو رونالدو در اینستاگرام از هواداران تشکر کرد
“هدف محقق شد، ما در جام جهانی قطر هستیم.” رونالدو در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.
ما در جایگاه واقعی خود هستیم، از همه پرتغالی ها برای حمایت خستگی ناپذیرشان تشکر می کنیم.
“بیا پرتغال.”
رونالدو تنها چهره ارشد حاضر در تیم پرتغال در عصر سه شنبه، با سابق نبود رئال مادرید مدافع پپه همچنین در موفقیت تیم نقش اساسی دارد.
رونالدو خود حتی بلافاصله پس از پایان مسابقه تصویری از این جفت را به اینستاگرام خود اضافه کرد و به نظر می رسید که طول عمر آنها را ستایش کند.
او در این پست نوشت: سال ها می گذرند، اما اهداف همیشه ثابت می مانند.
منبع مارکا