نشروع بدون برد اوکاسل به فصل لیگ برتر تمدید شد 13 بازی پس از باخت 2-0 مقابل آرسنال در روز شنبه.
بوکایو ساکا و بازیکنی که به عنوان بازیکن تعویضی جایگزین او شد، گابریل مارتینلی، در نیمه دوم گل های خود را به ثمر رساند تا نیوکاسل که اخیراً تحت مالکیت عربستان سعودی قرار گرفته است را به هفتمین باخت فصل برساند.
آرسنال در رده پنجم باقی ماند اما اکنون از نظر امتیازی در رده چهارم قرار دارد وستهام در حالی که این تیم به ریکاوری خود پس از شکست در سه بازی ابتدایی فصل خود ادامه می دهد.
ساکا روی پاسی ماهرانه از نونو تاوارس، مدافع چپ زد و با ضربه ای کم و پایین دروازه بان مارتین دوبراوکا را به گوشه ای دور زد تا آرسنال را در دقیقه 56 پیش بیاندازد.
به نظر می رسید ساکا بلافاصله پس از گلش پای چپش آسیب دیده و پس از مدت کوتاهی بازی، در دقیقه 64 جای خود را به مارتینلی داد. این بازیکن 20 ساله برزیلی در عرض دو دقیقه گلزنی کرد.
مارتینلی با سرعتی روی یک پاس بلند از دفاع راست تاکهیرو تومیاسو بر روی خط دفاع نیوکاسل، با یکی از اولین تماسهایش با توپ، دوبراوکا را با یک ضربه والی فرستاد.
ادی هاو، سرمربی جدید نیوکاسل که اخیراً به خدمت گرفته شده بود، در این مسابقه حضور داشت – او در اولین حضورش در این تیم، یعنی تساوی 3-3 مقابل برنتفورد هفته گذشته، پس از ابتلا به ویروس کرونا، غایب بود – اما تیمش به سختی خط دفاعی آرسنال را با مشکل مواجه کرد.
آرون رمزدیل، دروازه بان آرسنال، تنها به طور جدی به بازی دعوت شد تا شوت از راه دور جانجو شلوی را در اواسط نیمه اول وارد دروازه کند.
در لحظه برجسته نیمه اول، پیر امریک اوبامیانگ به نحوی نتوانست از فاصله 3 متری (یاردی) گلزنی کند و تلاش او روی ریباند به بیرون تیرک برخورد کرد.
منبع مارکا