رئال مادرید هیچ زنگ زدگی از استراحت بین المللی نشان نداد و کاملا شکست خورد گرانادا 1-4 عصر یکشنبه در ورزشگاه نوو د لوس کارمنس.
مارکو آسنسیو، ناچو فرناندز، وینیسیوس جونیور و فرلند مندی همه در یک پیروزی کاملاً ساده برای آنها گل زدند لوس بلانکوس مقابل اندلسیها که به دلیل کارت قرمز مستقیم مجبور شدند 25 دقیقه پایانی را با یک مرد عقبتر بازی کنند مونچو.
نتیجه نیز منجنیق است رئال مادرید بازگشت به صدر جدول لالیگا، دو امتیاز بیشتر از نزدیکترین تیم های تعقیب کننده سویا و رئال سوسیداد.
در یازده ابتدایی خود، کارلو آنچلوتی انتخاب کرد ناچو در دفاع میانی با دیوید آلابا، در حالی که آسنسیو در حمله در کنار انتخاب شد کریم بنزما و وینیسیوس. آنچلوتیاین تصمیم تقریباً بلافاصله نتیجه داد آسنسیو در همان اوایل که پاس جراحی را از او گرفت، نتیجه را 0-1 کرد تونی کروس و پیشی گرفت گرانادا مدافع سانچز آلمانی قبل از شلیک به دروازه
کروس در وسط همه چیز در دوم بود رئال مادرید گل دقیقه بعد با پولیش کردن ترکیب یک-دو با لوکا مودریچ با پاسی که ملاقات کرد ناچو در تیرک جلو بود و توسط مدافع برای برتری 0-2 به تور هدایت شد.
ولی گرانادا در نیمه اول به لطف یک خطا گل را به عقب برگرداند وینیسیوس، که هدایای بی دقت منجر به الف گرانادا شکستن و الف لوئیس سوارز ضربه ای که منحرف شد ناچو و وارد دروازه شد و نتیجه را در نیمه اول 1-2 کرد.
رئال مادرید در نیمه دوم به دنبال به دست آوردن کنترل مجدد بودند و یک ضد حمله برتری دو گلی آنها را بازگرداند. بنزما یک پاس به داخل لغزید مودریچ، که برای اولین بار پاس بازی کرد وینیسیوس ضربه زدن به پشت تور برای برتری 1-3.
هر گونه امید به یک پتانسیل گرانادا مبارزه همه اما در اواسط نیمه دوم به پایان رسید مونچو پایین آورده وینیسیوس با یک چالش بی پروا که یک کارت قرمز مستقیم از داور گرفت خوان مارتینز مونوئرا، با 10 مرد از خانه خارج شد.
دیگر نمیخواهد ستارهاش را کنار بگذارد، آنچلوتی خواستار تغییر شد وینیسیوس با هموطن رودریگو می رود. با مزیت مرد، رئال مادرید میتوانستند بطریها را باز کنند و فوتبال شامپاین خود را بازی کنند و به زودی 1-4 شد کازمیرو یافت مندی، که دوره خوب خود را با پایانی قوی به پایان رساند.
آنچلوتی سپس معرفی شد ایسکو، لوکا یوویچ و ادواردو کاماویگا وارد نزاع، با مودریچ، بنزما و کروس استراحت شایسته روی نیمکت، و مدت کوتاهی پس از آن توسط سابق گرانادا مرد خسوس والهو برای آلابا، مانند رئال مادرید به راحتی دقایق باقیمانده را دید تا سه امتیاز را به دست آورد.
برگه مسابقه:
1- گرانادا: ماکسیمیانو; کوئینی، ویکتور دیاز (تورنته، دقیقه 58)، آلمانی، نوا; روچینا (خورخه مولینا، دقیقه 59)، گونالون (ایسما رویز، دقیقه 59)، مونچو، سورو (اسکودرو، دقیقه 78)، پوئرتاس (مونتورو، دقیقه 46)؛ لوئیس سوارز.
4- رئال مادرید: کورتوا کارواخال، ناچو، آلابا (والخو، دقیقه 83)، مندی; کازمیرو، کروس (کاماوینگا، دقیقه 79)، مودریچ (ایسکو، دقیقه 79)؛ آسنسیو، وینیسیوس (رودریگو، دقیقه 71)، بنزما (یوویچ، دقیقه 79).
اهداف: 0-1 دقیقه 19: آسنسیو; 0-2 دقیقه 25: ناچو; 1-2، دقیقه 34: لوئیس سوارز; 1-3، دقیقه 56: وینیسیوس; 1-4، دقیقه 76: مندی.
داور: مارتینز مونوئرا (والنسیا).
کارت های زرد: مونتورو (دقیقه 62) برای گرانادا، ایسکو (دقیقه 80) برای رئال مادرید.
کارت های قرمز: مونچو (حداقل 67) برای گرانادا.
استادیوم: Nuevo de Los Carmenes.
حضور: 40000.
منبع مارکا