ALI ارسال شده در مهر 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 16، 2014 http://www.melodyfa.ir/wp-content/uploads/2013/10/Mehran-Modiri-Baroon-Melodyfa-ir.jpg متن ترانه بارون مهران مدیری آره بارون میومد خوب یادمه مث آخرای قصه که آدم می ره به رویا آره بارون میومد خوب یادمه آره بارون میومد خوب یادمه زیر لب زمزمه کردم کی می تونه این دل دیوونه رو از من بگیره؟ اون قَدَر باشه که من این دل و دستش بدم و چیزی نپرسه دیگه حرفی نمونه بعد نگاهش آره بارون میومد خوب یادمه آره بارون میومد خوب یادمه یه غروب بود روی گونه هات دو تا قطره که آخرش نگفتی بارونه یا اشک چشمات دانلود ترانه جدید اما فرقی هم نداره کار از این حرفا گذشته دیگه قلبم سر جاش نیست آره بارون میومد خوب یادمه آره بارون میومد خوب یادمه خیلی سال پیش توی خوابم دیده بودم تو رو با گونه ی خیست خیلی سال پیش توی خوابم دیده بودم تو رو با گونه ی خیست اونجا هم نشد بپرسم بارونه یا اشک چشمات اونجا هم نشد بپرسم بارونه یا اشک چشمات آره بارون میومد خوب یادمه آره بارون میومد خوب یادمه دانلود در كام به كام با كيفيت128 : Mehran_Modiri_-_Baroon.mp3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.