yasi ارسال شده در مهر 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2014 [h=1]تزئین سفره افطار [/h] http://fotograph.ir/wp-content/uploads/2014/06/157771661246623280213147229108189527224137.jpg در سفره حلیم، حلوا، شله زرد، خرما، پنیر، مربا، آش، کتلت، سوپ، نان و چای داریم. برای تزئین حلوا، ابتدا آن را بصورت کپه در میآوریم... در سفره حلیم، حلوا، شله زرد، خرما، پنیر، مربا، آش، کتلت، سوپ، نان و چای داریم. تزئین حلوا : ابتدا آن را بصورت کپه در میآوریم و به آن مدل گل هشت برگ میدهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل میدهیم. حلوا را داخل قیف قرار میدهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده، میریزیم. تزئینشله زرد :یک شابلون یا علی را روی شله زرد قرار داده، مقداری دار چین روی شابلون میریزیم، سپس شابلون را آهسته بر میداریم، کلمه یا علی روی شله زرد افتاده است. چیدمان سفره در سفرههای بیضی شکل، در دو سر بیضی از گل استفاده میشود. در سفرههای مستطیل شکل، گلها را در وسط عرض مستطیل قرار میدهیم. در سفرههای مربع شکل، از یک گوشه آن استفاده میکنیم. در صورت استفاده از گلدان، باید حداکثر شاخههای گل ۲۰ سانتی متر باشد. ابتدا بشقاب پلو خوری که بشقاب اصلی است را روی میز میگذاریم. سپس بشقاب سوپ خوری را قرار داده، چنگال و قاشق را در کنار سفره قرار میدهیم، سپس کارد را میگذاریم. بشقابهای سالاد خوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار میدهیم. یک دستمال سفره را به صورت نیلوفر درست میکنیم، بدین صورت که : دستمال سفره را از پشت گوشه دیگر به صورت مثلث تا میزنیم ( یعنی از هر طرفی که چهارگوشه میشود یک تا میزنیم ) مجدداً مثلثهایی را که تا زدیم، به رو بر میگردانیم. سپس گوشههای این مثلث را از زیر بیرون میکشیم این دستمال سفره به شکل گل نیلوفر در میآید. این دستمال سفره را میتوان در بیرون از بشقاب یا در داخل بشقاب تزئین نمود. اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، میتوان دستمالها را در جائی که شمع یا شمعدان است قرار دهید و به این شکل سفره را تزئین کنید. لیوان درست راست قرار میگیرد، برای تزئین آن دستمال کاغذی را پهن میکنیم و از وسط آنرا بر میداریم و بشکل یک گل داخل لیوان قرار میدهیم. روش دیگر برای تزئین دستمال کاغذی: دستمال کاغذی را پلیسه میکنیم و از وسط میگیریم و داخل لیوان قرار میدهیم. دو عدد دستمال کاغذی را در دو طرف سفره قرار میدهیم و شمعدانی را در داخل آن قرار میدهیم. بنابر این میتوان با سلیقههای مختلف و رعایت سفره آرایی، سفره را تزئین نمود. چیدمان مواد غذایی در سفره برای پیش نیاز غذا بایستی از سوپ استفاده کرد. سوپ را طوری در سفره قرار میدهیم که در دسترس تمام میهمانات باشد. بعد از سوپ میتوان از ترشیها استفاده کرد. غذای اصلی سفره برنج است. کتلت را در کنار برنج قرار داده و ماهی را نیز در کنار آنها قرار میدهیم. چنانچه دو نوع غذای مشابه داشته باشیم، آنها را در دو طرف سفره قرار میدهیم، نان را در گوشه سفره قرار میدهیم، به تعداد مهمانها در کنار هر بشقاب، ماست قرار میدهیم (ماست در سمت چپ بشقاب قرار میگیرد). آب و دوغ را نزدیک میزبان قرار میدهیم تا بتواند لیوانهای مهمانان را پر کند. البته تمام این مسائل بستگی به ذوق و سلیقه و امکانات شما دارد. http://ramezan.com/wp-content/uploads/2014/06/ramezan.com_sofre-8.jpg منبع : سیمرغ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مهر 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2014 هر ساله پس از ماه مبارک رمضان، اغلب یا افزایش وزن پیدا می کنیم یا ضعیف شده و دچار بیماریهای گوارشی می شویم. این عوارض از آن جا ناشی می شود که یاد نگرفته ایم اصولی روزه بگیریم . پرخوری و بدخوری دلیل عمده این عوارض است تغذیه صحیح در ماه رمضان بسیار اهمیت دارد و باید مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزی ها، قسمت اعظم رژیم غذایی شخص را در برگیرد. مصرف تمام مواد غذایی باید بر اساس اصول و برنامه باشد.مثلاً اگر می گوییم لبنیات خوب است، باید در نظر داشته باشیم که مصرف بالای لبنیات بدون مصرف آب به میزان کافی، ایجاد سنگهای مجاری ادراری را بسیار افزایش می دهد. مصرف مواد پروتئینی (گوشت، مرغ، لبنیات و ماهی) به تنهایی کافی نیست، بلکه در کنار آنها باید از سبزیجات، سالاد، آب و حبوبات استفاده نمود تا از یبوست جلوگیری شود و باید در نظر داشت که مصرف زیاد غذاهای پروتئینی باعث تشنگی می شود. در خصوص کودکان و نوجوانانی که برای اولین بار روزه می گیرند، باید تمام مواد مغذی در رژیم غذایی آنها گنجانده شود. این نوجوانان باید در وعده سحر به مقدار کافی غذا بخورند و آب میوه هایی مثل هویج و گوجه فرنگی را بسیار مصرف نمایند. چگونگی روزه گرفتن در ماه رمضان روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان منافع فراوانی به همراه دارد، ضمن این که باید نکات پزشکی و نحوه تغذیه نیز مورد توجه قرار گیرد. بنابراین مصرف غذای زیاد هنگام افطار و سحر ضرورت ندارد و مهم، داشتن رژیم مناسب غذایی در این ماه است. بدن مکانیسمهای تنظیم کننده ای دارد که در طی روزه داری فعال می شوند و سوخته شدن مؤثر چربی بدن در این ماه رخ می دهد. یک رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامت و فعالیت فرد در طول ماه رمضان کافی است. اختلالات به وجود آمده در این ماه، حاصل مصرف زیاده از حد غذا، مصرف نامتعادل غذا و خواب کم است . سحر: سحری را سبک مصرف کنید. افطار: نیاز فوری بدن هنگام افطار، به دست آوردن یک منبع انرژی به شکل گلوکز(قند خون) برای هر سلول زنده بخصوص سلولهای مغز و اعصاب است. خرما و آب میوه منابع خوب قند هستند؛ بنابراین هنگام افطار مصرف خرما، آب میوه، سوپ سبزیجات با رشته به منظور حفظ تعادل قند، آب و مایعات بدن توصیه می شود. شام: - گروه گوشت: مرغ، گاو، گوساله، ماهی و … - گروه نان وغلات: این گروه منبع خوبی از کربوهیدراتهای مرکب به شمار می آیند و تأمین کننده انرژی، پروتئین، مواد معدنی و فیبرهای غذایی می باشند. - گروه لبنیات ( شیر، ماست، پنیر و…) شیر و محصلات لبنی منابع خوب پروتئین و کلسیم هستند که برای حفظ بافت بدن و عملکردهای متعدد فیزیولوژیک ضروری می باشد. - گروه سبزیجات: سبزیجات منبع خوب فیبرهای غذایی، ویتامین A و سایر مواد شیمیایی گیاهی به شمار می آیند که آنتی اکسیدان هستند. این مواد در جلوگیری از سرطان، بیماریهای قلبی-عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر مفیدند. - گروه میوه ها: میوه را به عنوان آخرین قسمت شام یا فاصله کمی بعد ازشام مصرف کنید تا باعث سهولت هضم غذا شد، از بروز برخی مسائل جلوگیری کند. میوههای ترش، ویتامین C بدن را فراهم می کنند. میوهها منبع خوبی از فیبرهای غذایی هستند . میوهها و مخلوطی از مغزها را می توان بعد از شام یا قبل از خواب مصرف کرد. چند نمونه از زیباترین چیدمان سفره افطار http://fotograph.ir/wp-content/uploads/2014/06/fo880.jpg http://fotograph.ir/wp-content/uploads/2014/06/a2f1255f2fdaf502bcfcd6398f589f0a.jpg http://fotograph.ir/wp-content/uploads/2014/06/userupload_2012_3450470741342877260.29.jpg http://fotograph.ir/wp-content/uploads/2014/06/wwww.jpg تزیین ای آر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مهر 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2014 http://www.timeoutdubai.com/images/content/10_must_try_iftar_dishes/innerbig/iftarfoods0727_1_innerbig.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/3c/c8/bc/3cc8bc94645e4c62c81c1ab64b0be45f.jpg http://photonews24.com/wp-content/uploads/2014/06/iftar.jpg-7.jpg http://www.thenewstribe.com/wp-content/uploads/2012/07/Iftar-in-Ramadan.jpg http://0.tqn.com/d/turkishfood/1/S/q/6/-/-/184361358_Ugurhan-Betin.jpg http://dreamofiran.com/wp-content/uploads/2013/07/Iftar-table-in-north-Iran.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مهر 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2014 [TABLE] [TR] [TD]آموزش تزئین حلوای رولتی سفره افطار [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4743.jpg ایده ای زیبا برای تزئین حلوای سفره افطار مواد لازم : حلوا نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید نکته : برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه . دستور کار : نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ). نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه .http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4744.jpg مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه .http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4745.jpg http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4746.jpg با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4747.jpg http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4748.jpg شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید . با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید .http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4749.jpg http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4750.jpg http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4751.jpg حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه . با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین .http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4752.jpg بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید .http://www.iranbanou.com/images/magpic/15065_hou4753.jpg ایران بانو [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در مهر 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2014 وای یاسی efwsdcbc دلمونو اب کردی دختر تشکر و خسته نباشید[گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یوزارسیف ارسال شده در مهر 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 28، 2014 خوب اخرین روزه یاس بانو خواهشا از این دستپختاتون اماده کنین بریم خونه یاس بانو افطاری تا فطریه مون هم محبت کنن خخخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.