mehdi shamloo ارسال شده در آبان 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 2014 میدونید کلمه ی "Hijack" از کجا اومده؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . صد در صد نمیدونید... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خب من اینجام که بگم بهتون دیگه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . میگن یه زمانی.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . یه صلوات بفرستید... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . الهم صل الی محمد و آل محمد . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . حالا زمانش مهم نیست . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . کجا بودم؟؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . آهاااا یادم اومد،تاریخچه کلمه "Hijack": . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خب راستیاتش زمانشو یادم نمیاد،چون نبودم اونموقع پس منم نمیدونم از کجا اومده :-?? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . توقعاتی داریناااااا.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . فک کنم با یکی کار دارید.....:-":-" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . فقط رعایت کنید دیگههه . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . یه ضرب المثل چینی هم دارم که میخوام بگم براتون یاد بگیرید به موجب صبری که تا الان پیشه کردید . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اِاِاِااااااااااااِاِاِاِا ......خیلی بد شانسید، از دستم افتاد شکست ....:-| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .خب بذا یه چیزه دیگه جاش بگم بهتون؛ میگن یه زمانی... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خب باشه،چرا فحش میدی... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خب میرم دیگه.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. چته؟؟؟چرا میای پایین باز؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . نه دیگه نمیگم چیزی.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اصرار نکن..... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . فحش میدی هااااااااااااااااااااا؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جرات داری لایکش نکن تا بهت بگم...منم بلدم.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . لایک نمیکنی؟؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . راستی ؛ خیلی ممنونم از اینکه تا پایان سرکاری نشستید ، تا سرکاری دیگر شما رو به خدای منان میسپارم.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ضمنا کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است:- )) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. اینــــــــجاا گودبـــــای پارتــــــی جعفر....... اینــــــــجاا گودبـــــای پارتــــــی جعفر:- )))) به روحم اعتقاد ندارم فوهش هم دادی ب خودت دادی ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺍﻻﻥ ﺑﺎﺧﺒﺮ ﺷﺪﻡ ﮐﻪ ... . . . . . . . . . . . . . ﺍﻓﺘﺎﺩﯼ ﺗﻮ ﺗﻠﻪ (((((: . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﮐﺎﺵ ﮐﻨﺠﮑﺎﻭ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩﯼ . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . ﻋﻤﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ (((((: . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . ﺑﻪ ﺭﻭﺡ ﻋﻤﻢ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺵ . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﻻﻥ ﭘﺸﯿﻤﻮﻧﯽ ﻣﯿﮕﯽ ﭼﻪ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﻡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﺑﻮﻭﻭﻭﻭ ﺳﺮﺩﻩ ! ﮐﺎﭘﺸﻨﻢ ﮐﻮ ؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﻣﻦ ﯾﻪ ﭘﺮﻧﺪﻡ ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻡ . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . . . . . . .. . . . ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ؟ .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .... . . . . . . . . ﭼﯽ؟؟؟؟ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯼ؟؟؟ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺎﺵ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪﻩ . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻮﻧﺪﻩ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﯾﻪ ﺗﻮﭖ ﺩﺍﺭﻡ ﻗﻠﻘﻠﯿﻪ . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ﮐﺮﻡ ﺣﻠﺰﻭﻥ ﺣﺎﻭﯼ ﮐﻮﻻﮊﻥ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ . .. . . . . . . . .. . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﺍﺯﻡ ﻣﺘﻨﻔﺮﯼ ﻧﻪ ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . ﺍﺻﻦ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﭼﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﯼ ﮐﻪ ... ؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . ﭼﻄﻮﺭﯼ؟؟ . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . ﯾﻮﻫﻮ . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ ؟؟ . . . . . . . : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ !. . ﺣﻼﻝ ﮐﻨﯿﺪ ((:یکم کرم داشتم تموم شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 یکم به فکر ما پیر باشید شما ها جوننید نفس تا پایین اومدم گرفت[بیخیال] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 یکم به فکر ما پیر باشید شما ها جوننید نفس تا پایین اومدم گرفت[بیخیال] [خنده][خنده][خنده] سحر من نگاه کردم دیدم زیاده, نخونده اومدم تا پایین[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 [خنده][خنده][خنده] سحر من نگاه کردم دیدم زیاده, نخونده اومدم تا پایین[خنده] منم نصف راه ولش کردم خودم سر خوردم اومدم پایین[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 بیچاره مهدی[خنده][خنده][خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ANGELO ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 از اول سر و سنگین میگفتی بلوف زدم معنیشو بلد نیستم[بیخیال] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.