ALI ارسال شده در آبان 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 دانلود آهنگ جدید محمد امین غلامیاری آبرو بر با کیفیت 128 در مجله اينترنتي كام به كام تنظیم : ایوب قلعه ، میکس و مستر : کسری ایمان Download New Music Mohammad Amin gholam Yari http://dl.ahangestan.in/music/93/93.1/amin-ghoalmyari/amingholam.jpg متن شعر: ابري بر بي آبرو هاوايي بچي دي نديد بديدي نديد بديده اي عشق جديدي بي ميخواي بري اي تازه به دوران رسيده ميخواي دنبال عشق جديدت بري هركسي بيني چاويت آسوني اراي چه هستي ار سر چه بيدي هركسي هم تا منو ميبينه ميگه چي شد چه اتفاقي افتاد كه باهات بهم زد ونا روژلي كه عاشقم بي دلم شكاني خدا تو د كي نه به اون روزي كه دوستم داشتي و نه الان كه نداري تو ديگه كي هستي اي عشق پاكه و چه فروتي قشنگ نشان داي جاي ميخي عشق پاك منو فروختي و بجاش كينه و بدي گذاشتي ابري بر ديته اخر دلم درودر كردي اي ابرو رفته اخرش منو هم دربه در كردي گرد او ا عشق جديدت دنيا باخور كردي هي برو دنبال عشق جديدت كه همه دنيا هم فهميدن ابري بر ديته اخر دلم درودر كردي اي ابرو رفته اخرش منو هم دربه در كردي گرد او ا عشق جديدت دنيا باخور كردي هي برو دنبال عشق جديدت كه همه دنيا هم فهميدن چيم ناو فيسبوك چاوم كرد ديم كه عه رفتم تو فيسبوك رو نگاه كردم ديدم به به!!!! پي ام دايده كه هنوزيش دوسم نري هه پيام واسم زدي كه بازم دوستم نداري مه كه دي جور قديم خام و ساده نيم كه منم كه ديگه مثل روزهاي قديم خام حرفهاي تو نميشم چمه فيسبوك تا تو ماي تو بوشي كه بازم رفتم فيسبوك تا وقتي اومدي حرفمو بهت بزنم فيك كي مثلا بدهكارتم فكي طلبي و مه بي تو فكر ميكني من بدهكارتم تو فكر ميكني تو از من طلبكاري خيلي وقته ارانم سواله معذرت تو هم عمه ديري راستي خيلي وقته واسم سواله عمه داري ايا ... جون عمت[خنده] خط بعديشو نفهميدم [خنده] [زبان][خنده 1] گنتور شلوغ بي قربان بازار بدجوري بازار شلوغ بود دل ساده ي مه فروتي و چن دلار تو اون بازار دل منو چند دلار فروختي ها تو اي هميشه آهن پرست بي تو هميشه آهن پرست بودي خواهشن اي تا ابد اسم منه نار ازت ميخوام كه تا ابد ديگه اسممو هم نياري فراموشت كردم ثابت كم كه تونم فراموش كردم كه بهت بگم بي تو ميتونم بچو خوش هاتي عاقبتت بينم برو خوش اومدي عاقبتتو ميبينم خوت مزاني اراي كي ناز كي خوب بلدي واسه كي ناز كني ها يه روژ كه باو هم التماس كي روزي مياد كه دوباره به من التماس بكني ابري بر ديته اخر دلم درودر كردي اي ابرو رفته اخرش منو هم دربه در كردي گرد او ا عشق جديدت دنيا باخور كردي هي برو دنبال عشق جديدت كه همه دنيا هم فهميدن ابري بر ديته اخر دلم درودر كردي اي ابرو رفته اخرش منو هم دربه در كردي گرد او ا عشق جديدت دنيا باخور كردي هي برو دنبال عشق جديدت كه همه دنيا هم فهميدن دوستان كرد زبان ببخشيد اگه يخورده مشكل داشت ترجمم[خنده 1] دانلود اهنگ با كيفيت128 در كام به كام: Download لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 به به به بالاخره رسید با تشکر و خسته نباشید فراااااوان از علی عزیز[گل] [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 به به به بالاخره رسید با تشکر و خسته نباشید فراااااوان از علی عزیز[گل] [خنده 3] مرسي لعيا باوركن مخم هنوز كه هنوز داره سوت ميزنه عين زودپز[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در آبان 6، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 برادر لینک دانلود را با استفاد از ابزار جعبه ویرایش برروی یک کلمه مثلا "دانلود " بگذار با تشکر [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 برادر لینک دانلود را با استفاد از ابزار جعبه ویرایش برروی یک کلمه مثلا "دانلود " بگذار با تشکر [زبان] داداش درستش كردم معذرت[زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در آبان 6، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 داداش درستش كردم معذرت[زبان درازی حالا درست تر شد [زبان درازی[زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 2014 حالا درست تر شد [زبان درازی[زبان] سير داغ[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.