رفتن به مطلب
کام به کام

ارتقا جدیدترین شاسی بلند ب. ام. و


ANGELO

ارسال های توصیه شده

عصرخودرو: شرکت تیونینگ Manhart Performance بسته ارتقایی جدیدی را برای نسخه X4 Drive35d خودرو ب ام و X4 رونمایی کرد.

 

 

http://asrekhodro.com/images/page/46/Full/46864_Page_0.jpg

 

 

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از مجله ماشین، X4 جدیدترین شاسیی بلند ساخت ب ام و یکی از محصولاتی است که توانسه مورد توجه بسیاری از شرکت های تیونینیگ قرار بگیرد. در این میان منهارت نیز بسته ارتقایی را برای آن در نظر گرفته است که دارای سامانه تعلیق اسپرت جدید با ارتفاع کم تر و رینگ های 21 اینچی Concave One می باشد اما مهم ترین تغییرات ایجاد شده مربوط به موتور X4 است.

خودروی X4 Drive35d دارای یک موتور 3.0 لیتری توربو دیزل با توان باورنکردنی 375 اسب بخار و گشتاور 740 نیوتون متر است.گفتنی است توان وگشتاور نسخه پایه این خودرو به ترتیب 313 اسب بخار و 630 نیوتون متر می باشد.

 

این خودرو در حالت پایه قادر است ظرف مدت 5.2 ثانیه سرعتش را از صفر به صدکیلومتر بر ساعت برساند ولی هنوز جزئیات مربوط به عملکرد مدل ارتقا یافته و یا هزینه انجام تیونینگ آن اعلام نشده است.

 

پنجشنبه 16 مرداد 1393

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...