ANGELO ارسال شده در آبان 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2014 آرامش داشته باشید و ساکت بنشینید تا بتوانید تمرکز کنید! ۱- در متن زیر c را پیدا کنید. از مکان نمای موس استفاده نکنید. ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo cooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo 2- اگر درمتن بالا c را پیدا کردید، حالا ۶ را پیدا کنید. ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۶۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ۳- حالا حرف n رابیابید. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mnmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm این یک شوخی نیست. اگر قادر بودید که این سه تست را پشت سر بگذارید، شما دیگر نیاز به دکتر اعصاب و روان نخواهید داشت! و مغز شما عملکرد خوبی دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در آبان 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2014 خداروشکر :1 (2):cbc ممنون آنجلو:y2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در آبان 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2014 ان n که تابلو انجلوس حداقل یک فاصله از سمت راست بده تو سطر اول [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در آبان 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2014 من تونستم هر سه تا شو پیدا کنم[تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tj ارسال شده در آبان 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 11، 2014 ممنون جالب بودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در آبان 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 12، 2014 فکر کنم اعصابم خرابه و باید به پزشک مراجعه کنم چون فقط تونستم عدد 6 رو پیدا کنم :f0228f23aab8e390dff لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.