yasi ارسال شده در آذر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 2014 [h=2][/h] بیایین تو این تاپیک هر روز و هر ساعت یه ارزوی قشنگ کنیم ارزویی که شایدم نشه ولی شاید بشه [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در آذر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 2014 بسم الله الرحمن الرحیم من میخوام اوضاع همه جا خوب بشه بخصوص جای که واقعا بهش اهمیت میدم [گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در آذر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2014 فقط بیــــــــا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در آذر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 25، 2014 خدا معجزه كنه خاله ام شفا بده كه مامان منم داره... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 2014 شفای همه ی مریضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اشکان92 ارسال شده در بهمن 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2014 عزت ایران اسلامی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در بهمن 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2014 برم پیش خدا بغلش کنم و باهاش حرف بزنم............... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید مهدوی ارسال شده در بهمن 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2014 خدایا خودت میدونی که چی میخوام... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2014 باز کردن سفره دل خدااااااا گوش کردن به غم و غصه های خدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 2014 زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرند و به امیدت زنده هستند و با یادت خاطره می سازند ، نمی دانم در زندگیت بهترین چگونه معنا می شود ، من همان بهترین را برایت آرزو می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2014 خدای مهربانم دعای امروز من براى دوستانم: برای شانه های خسته قدری عشق.... برای گامهای مانده در ترديد قدری عزم.... برای زخمها مرهم.... برای اخمها لبخند.... برای پرسش چشمان ما پاسخ.... برای خواهش دستان ما باران.... برای واژه ها گرما.... برای خوابها رؤيا.... برای اين همه سرگشتگی ايمان.... برای اين همه بيگانگی الفت.... برای بستگی آغاز.... برای ظلمت جان، روشناييهای پی در پی... برای حيرت دل، آشناييهای پرمعنا.... برای عشقهای خسته قدری روح.... برای عزمهای مانده قدری راه... عطا كن[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 2014 " همه ما هزاران آرزو داریم! لاغرتر شویم، بزرگتر شویم، پول بیشتری داشته باشیم، اتومبیل بهتری سوار شویم، یک روز تعطیل، یک گوشی موبایل جدید، ملاقات با زن یا مرد رویاهایمان و... ولی یک بیمار مبتلا به سرطان تنها یک آرزو دارد و آن اینست که از شر سرطان خلاص شود! " بیایید برای سلامتی شان دعا کنیم و اگر از دستمان برمیاد چه از لحاظ مالی و چه از نظر معنوی کمکشون کنیم ... دسته گل هایی که با سرطان دست و پنجه نرم می کنند نیازمند حمایت من و شما هستند ... به شکرانه اینکه سالم هستیم و به رسم معرفت باید کاری کرد ... به حکم انسان بودن و نه ترحم ... خدایا به همه ی مریضها ، شفای عاجل عطا کن ... الهی آمین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 17، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2014 میان هزاران دیروز و میلیونها فردا فقط یک امروز هست... امروزتان شاد[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2014 زندگي مانندگيتاريست که گاهي نواي غمگين مي نوازد وگاهي نواي شاد،اميدوارم که گيتارزندگيتان هميشه شاد بنوازد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2014 http://ahlulbaytclub.com/Images/ArticleDoc/Cat52/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86/foldere%201%20karbala%20%2846%29.jpg خداوندا به ساعات مقدست گره از کار عزیزانت باز کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 22، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2014 آرزو دارم دلت از غصه ها خالی شود سهم تو از زندگی، یک عمر خوشحالی شود ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 22، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2014 برایتان دنیایی به زیبایی هر آنچه که زیبایش میدانید آرزو میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.