رفتن به مطلب
کام به کام

طرز تهیه مرغ شور و شیرین


SaHaR

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه مرغ شور و شیرین

 

http://www.taknaz.ir/user_files/2014/08/1428188416.jpg

مرغ را به تکههای کوچک بریده و با سس سویا و روغن کنجد ترکیب کنید. در یک کاسه، محتویات سس را با 100 میلیلیتر آب سرد ترکیب کنید. یک بشقاب بزرگ را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید. روغن بادامزمینی را در یک سرخ کن تا حدود 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس هر بار چند تکه مرغ را در خمیر غلتانده، سپس با استفاده از انبرک یا قاشق چاکدار در روغن داغ قرار دهید، اما داخل ماهیتابه را خیلی پر نکنید. مرغ ها را تا زمانی که ترد و طلایی شوند (حدود 2 دقیقه) بپزید. شاید لازم باشد که این کار را در چند مرحله انجام دهید، بنابراین هر بار مجدداً روغن را گرمکنید. پس از اینکه تکههای مرغ پخت، با انبرک یا قاشق آنها را خارج کرده و روی کاغذ روی بشقاب بگذارید تا روغن آن جدا شود . یک ماهیتابهی گود را حرارت دهید تا گرم شود، حدود 3 قاشق غذاخوری روغن به آن افزوده و سبزیجات را با سیر و زنجبیل برای 3 دقیقه سرخکنید. سس را برای بار آخر هم زده و داخل ماهیتابهی گود بریزید، همانطور که میپزد آن را ترکیب کنید تا یک سس روشن به دست بیاید. اجازه بدهید که برای 1 دقیقه بجوشد، سپس روی مرغ پخش کرده و سرو نمایید.

http://www.taknaz.ir/user_files/2014/08/337907783-taknaz-ir.jpg

مواد لازم :برای 4 نفرزمان آماده کردن : 15 تا 20 دقیقهزمان پخت : 20 دقیقه

 

  1. [TABLE=width: 445]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC, align: center][/TD]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC]مواد لازم
    [/TD]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC]اندازه
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 1[/TD]
    [TD]

    سینهی مرغ


    [/TD]
    [TD]

    2 تا 3 عدد، بدون پوست و استخوان (با وزن کلی حدود 400 گرم)


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4, align: center] 2[/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    سس سویا


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    1 قاشق غذاخوری


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 3[/TD]
    [TD]

    روغن کنجد


    [/TD]
    [TD]

    2 قاشق چایخوری


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4, align: center] 4[/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    روغن آفتابگردان


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    برای روغنپزی عمیق و سرخ کردن سطحی


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 5[/TD]
    [TD]

    خمیر تمپورا


    [/TD]
    [TD]

    توضیحات در پایین آورده شده است


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4, align: center] 6[/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    فلفل قرمز کوچک


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    1 عدد، هسته و دانهها بیرون آورده شود , به تکه های بزرگ خرد شود


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 7[/TD]
    [TD]

    هویج


    [/TD]
    [TD]

    1 متوسط، از قطر برش دادهشده


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4, align: center] 8[/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    گل سیر


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    2 عدد بزرگ، خردشده


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 9[/TD]
    [TD]

    ریشهی زنجبیل


    [/TD]
    [TD]

    2 قاشق چایخوری، تازه و خردشده


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

 

برای سس

 

 

  1. [TABLE=width: 475]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC, align: center][/TD]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC]مواد لازم
    [/TD]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC]اندازه
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 1[/TD]
    [TD]

    سس سویا


    [/TD]
    [TD]

    3 قاشق غذاخوری


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4, align: center] 2[/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    شکر قهوهای


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    1 قاشق غذاخوری


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=align: center] 3[/TD]
    [TD]

    آرد ذرت


    [/TD]
    [TD]

    1 قاشق چایخوری


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4, align: center] 4[/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    سرکه سفید


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    3 قاشق غذاخوری


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

 

ارزش غذایی

 

 

  1. [TABLE=width: 465]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #FCF2CC, colspan: 3]مقدار ارزش غذایی
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]

    1


    [/TD]
    [TD]

    کالری


    [/TD]
    [TD]

    522


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    2


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    پروتئین


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    27 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]

    3


    [/TD]
    [TD]

    کربوهیدرات


    [/TD]
    [TD]

    31 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    4


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    چربی


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    33 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]

    5


    [/TD]
    [TD]

    چربی اشباع شده


    [/TD]
    [TD]

    6 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    6


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    فیبر


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    2 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]

    7


    [/TD]
    [TD]

    شکر


    [/TD]
    [TD]

    4 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    8


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    نمک


    [/TD]
    [TD=bgcolor: #F4F4F4]

    2.9 گرم


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

 

منبع : پنجاه چهل

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...