proshat ارسال شده در دی 6، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 2014 به سلامتـــــــــــــــــــــــــی من . . .!! منی ﮐﻪ ﺑﻐﻀمو ﺟﻠﻮ ﻫﻤــﻪ ﻗﻮﺭﺕ ﻣﯿـﺪم،ﮐﻪ ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﮔـﺮﯾــﻪ ﻧﮑﻨـم . . . :( منی ﮐﻪ ﻫﺮ ﺁﻫﻨﮕـﯽ ﮔﻮﺵ ﻣﯿــﺪم،کسیو ندارم ک یادش بیوفتم باعث میشه حالم از همه خراب تر باشه منی ﮐﻪ ﺗﺎ ﻣﯿﺎم ﺣــﺮﻑ ﺑﺰﻧـم ﻭ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨـم ﺳـﺮﯾـﻊ ﻣﯿﮕـم :ﺑﯿــــﺨﯿـــــــــــــــﺎﻝ . . . :( منی ﮐﻪ ﺷــﺒﺎ ﺍﺯ ﺗﻨـﻬﺎﯾــﯽ ﻭ ﺑـﯽ ﺭﻭﯾـﺎ ﺑﻮﺩﻥ،با ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺗﻮﮔﻮﺵﻣﯿﺨﻮﺍﺑـم. . . :( منی ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﺗﻮ ﺩﻧـﯿــﺎﯼ ﻣﺠـﺎﺯﯼ ﻏﺮﻕ ﺷُـﺪم . . . :( منی ﮐﻪ ﺣﺘـﯽ ﺩﯾﮕـﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧـم ﭼﻪ ﻣـﺮﮔمـﻪ ﻭ ﭼـﻪ ﺭﯾﺨﺘـﯽ ﺑﺎﯾــﺪ ﺧﻮﺩمو ﺧﺎﻟـﯽ ﮐﻨـم . . . :( منی ﮐﻪ ﻧـﺎﻣــﺮﺩﯼ ﺭﻭ ﺩﺭﺣﻘم ﺗـﻤـﻮﻡ ﮐﺮﺩﻥ،ﻭ ﻫﻨــﻮﺯﻡ ﺩِﻟم ﺑﻠﺪ ﻧﯿــﺴﺖ ﻧﺒﺨﺸﺘﺸﻮﻥ . . . :( ﺁﺭه ﺭِﻓﯿــــــــــــــــــــﻖ . . . ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘـﯽ من منی ﮐﻪ ﺣﺎﻝ ﻭ ﺭﻭﺯم شدید ﻃﻮﻓـﺎﻧـﯿـﻪ . . .!! :( لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در دی 7، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 7، 2014 ﺳﻼﻣﺘﯽ من ﮐﻪ ﺷﺎﺩﯼمو ﺑﺎ دوستام ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻣﯽ ﮐﻨم ﺍﻣﺎ ﻏﺼﻪ مو ﺑﺎ سیگارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.