رفتن به مطلب
کام به کام

تولید سوپر اسپرت برقی با قابلیت پارک خودکار


ارسال های توصیه شده

عصرخودرو: شرکت تسلا موتورز مدل جدیدی از مدل S خود را به بازار عرضه کرد که این مدل قابلیت پارک خودکار داشته و مشخصات فنی یک سوپر اسپرت را دارد.

 

 

 

http://asrekhodro.com/images/page/49/Full/49273_Page_17.jpg

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از فارس، شرکت تسلا موتورز آمریکا به تازگی از مدل جدید خودروی خود رونمایی کرده است که این خودرو به کلی برقی بوده و قابلیت پارک خودکار دارد.

این شرکت که پیشتر مدل S خود را به بازار عرضه کرده بود بدلیل استفاده از پیشران در چرخ های عقب، این خودرو در کشورهای اروپایی سردسیر و برفی مورد استقبال قرار نگرفت.

این شرکت با هدف افزایش محبوبیت خود در اروپا و به طور کلی مناطق برفی، با اضافه کردن موتور جدید در چرخ های جلوی این خودرو، مدل Sجدید را با نیروی محرک در 4 چرخ به بازار عرضه کرده است.

این مدل جدید با بیشینه سرعت 250 کیلومتر در ساعت، شتاب صفر تا صد کیلومتری معادل 3.2 ثانیه داشته که برابر با شتاب سوپر اسپرت های حال حاضر جهان است.

از دیگر خصوصیات فنی این خودرو، عدم استفاده از هیچگونه سوخت در این خودرو است.

 

 

تنها منبع تأمین نیرو در این خودرو برق بوده که با استفاده از یک باطری 60 تا 85 کیلوواتی می تواند با اتصال به هر منبع 110 تا 220 ولتی شارژ شود.

سهام این شرکت در سال 2014 به دلیل افزایش محبوبیت محصولات آن، بالغ بر 71 درصد افزایش یافته است.

قیمت پایه این خودرو در آمریکا معادل 120 هزار و 170 دلار از سوی شرکت تولید کننده اعلام شده است.

یکی از خصوصیات قابل توجه این خودرو، امکان هشدار به راننده در زمان مواجهه با موانع غیر منتظره است.

 

 

شنبه 19 مهر 1393

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...