saleh ارسال شده در دی 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 2014 http://media.jamnews.ir/medium1/1393/07/21/IMG14154663.Jpeg به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، امیرحسین مقصودلو ملقب به امیر تتلو یکی از خواننده های پر کار زیر زمینی است که البته در بین قشر جوان طرفدارانی را پیدا کرده است. او که در صفحه ی فیس بوکش بسیار پر کار است در جدیدترین یادداشتش عنوان کرده می خواهد فوتبالیست شود و در تیم راه آهن بازی کند. صحبت های این خواننده را در زیر بی هیچ کم و کاستی بخوانید و درباره آن نظر دهید: اگه میخوام فوتبالیست شَم به خدا واسه خودم نیست !! معروفیَت بسّه !! تتلیتیا همه جا هستن اونم با عشق !!! واسه پول هم نیست !! به خدا این سال ها تو عروسى هم میخوندم الآن کلّى پولدار بودم !!! الکى هم حرف نمیزنم ، فوتبالَم در حد هست و آمادگیمَم دارم بدجور میبرم بالا !! توقعمم الکى بالا نیست و پرسپولیس و استقلال هم شعورم میرسه که نمیتونم برَم چون یک درصد نتیجه نگیرن همه چى میره تو حاشیه و میگن خوانندهه اومد تیم خراب شد !!! میرم راه آهن که هم اسطوره بچگیام (عابدزاده) اونجاست و هم تیم زیاد بالاى جدول نیست و سعى میکنیم با شور و عشق تتلیتیا تازه کمک هم بکنیمو بیاریمش بالا !!! فقط دعا کنید اینهمه زحمت دارم میکشم قبولم کنن و منشور و پنشورى نشم باز !!!! بازم میگم کور شم اگه قدمى وَر دارم در خلاف جهت موفقیت کشورم !! هى روزنامه هاااااااا !!! اینم بذارین مهم نیست من جلو همه میگم بى هیچ ترسى که اگه حتى ماه رو تو دست راستم بذارن و خورشید رو تو دست چپم باز هم به کشورم خیانت نمیکنم !!!!!! به خودِ خدا قسم اگه رفتنى بودم همین الآن میشد بِرَم با بهترین پرواز !!! بهم اعتماد کنید و این فوتبالَرم مثل همیشه حمایتم کنید !!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad Hossein ارسال شده در دی 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 13، 2014 بهش نمیاد فوتبال زیاد بلد باشه [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در دی 14، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 باید مانند اسطوره بچگیات وایسی دروازه [تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.