رفتن به مطلب
کام به کام

طرز تهیه فلفل دلمه ای پر شده


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.khanehdari.com/wp-content/uploads/2014/05/%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C.jpg

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

فلفل دلمه ای قرمز ۴ عدد

 

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

 

برنج پخته ۳۰۰ گرم

 

پیاز متوسط ۲ عدد

 

ذرت ۲۰۰ گرم

 

جعفری خرد شده ۱ فنجان

 

ساقه پیازچه ریز شده ۱ فنجان

 

رزماری ریز شده ۱ قاشق غذاخوری

 

پودر پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری

 

ادویه شامل زردچوبه، زیره کوبیده، فلفل سیاه و فلفل قرمز

 

نمک به مقدار کافی

 

روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

فر را روی درجه ۲۰۰ گرم کنید

 

پیاز را در روغن زیتون که مخصوص سرخ کردن است تفت دهید، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید، پودر فلفل دلمه ایو ادویه را به گوشت اضافه کرده ، و در آخر ذرت و برنج پخته و سبزی ها را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

فلفل دلمه ای را از وسط نصف کنید وداخل آن را خالی کنید، و داخل آن از مواد کاملاً پر کنید، داخل سینی فر را کاغذ مخصوص پهن کنید وفلفل دلمه ای پر شده را در سینی فر بچینید و روی آن را کاغذ فویل بپوشانید و در فر بگذارید وبه مدت ۴۰ دقیقه تا فلفل دلمه ای پخته شود.

 

khanehdari.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...