proshat ارسال شده در دی 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 [خنده 3] زنگ خونه رو دیشب ساعت 3 زدن... برداشتم میگم :کیه؟؟؟ یکی بلند داد زد: حاااااااااااااااااااامد پهلاااااااااااااااااانه [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 گوشیه دوس دخترمو گرفتم رفتم تو مخاطبینش گفتم رضا کیه گفت دوست اجتماعی، گفتم جواد کیه گفت همکلاسی کلاس زبانم، گفتم علی کیه گفت حکم داداشمو داره، گفتم سعید کیه گفت آدم یه همکلاسی که نداره گفتم آرزو کیه؟؟؟؟؟ گفت: تویی گذاشتم مادرم شک نکنه [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 ﺭﻓﺘﻢ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﯽ ﮔﻢ ﺳِﻜﺴﻜﻪ ﺍﻡ ﺑﻨﺪ ﻧﻤﯽ ﯾﺎﺩ !! . . . ﻧﺎﻣﺮﺩ ﯾﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻧﺸﻮﻧﻢ ﺩﺍﺩ ! ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺳِﮑﺴﻜﻪ ﺍﻡ ﺑﻨﺪ ﺍﻭﻣﺪ .... ﺍﻣﺎ ﺍﻻﻥ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻧﻤﯽ ﺑﺮﻩ !!! [بیخیال] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 ﻛﺎﺵ ﻣﻴﺸﺪ ﻭﻗﺘﻲ "دوس پسرت" ﺧﻴﻠﻲ خوب ﻮ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ و خوش اخلاق ﺷﺪﻩ . . . ﺑﻬﺶ ﺗﺎﻓﺖ ﺑﺰﻧﻲ ﻫﻤﻮﻧﺠﻮﺭ بمونه... هعییی کاش... http://cdn.combecom.com/images/smilies/there.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 بعضیا هم انقدر خوب و خوشگلن باید بزاریشون زیر بغلت بزنی به چاک... . . . . . . . ای باااااااااااا باااااااااا ..منو کجا میبرین؟؟؟:lastest (30):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 پسر داییم رو (۶سالشه) بردمش مسجد وقتی نماز تموم شد دست بغل دستیشو گرفت و جای اینکه بگه خدا قبول کنه گفت : " لایک برادر لایک " هیچی دیگه من که اون لحظه در افق محو شدم :scared9:cbc بغل دستیشم از شدت خنده داشت موکت رو گاز میزد [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 دختره تو هواپیما با موبایل داشت صحبت میکرد... مهماندار گفت:حرف زدن شما با تلفن اینجا ممنوعه ... دختره به دوستش میگه: اینجا حرف زدن ممنوعه، تو حرف بزن من گوش میدم!!! مهماندار سکته کرد!!! خلبان غش!!! یکی از بالها جدا شد... [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 دوســـــــــــــــــتت دارم عشقم... . . . . . . . . . . . . . . . البته الان مجردم! اینو برای همسره آیندم نوشتم ک بعدا نشونش بدم بفهمه من از اولِ اول دوسش داشتم... بعــــــــــــــــــــــلــــــــــه یه همچین آدمِ آینده نگری ام من:))))))) خدا حفظم کنه[خنده 4] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 هوارو هم فیلتر کردن لامصبا [بیخیال] از گرمای تابستون پریدیم :badpanke: تو سرمای زمستون !! :avatar566_45:cbc هوای دو نفره چی شد این وسط؟؟؟؟؟ :dare goshi: ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w741:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 مورد داشتیم.... دختره رفته امتحان رانندگی بده افسر پرسیده آینه کجاست؟ دختره گفته تو کیفمه !!!! .... بدمش!!!! دلیل مرگ افسر هنوز معلوم نشده جان تو!!! [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 نبار باران لعنتی!! موهام فــــــــــــــــــر میشه!!! چیه؟ [تعجب] حتما باید عشقی باشه؟ [بیخیال] برید از خدا بترسید ,مـــــــا از اونا نیستیم واقعا کععععع!!! :viannen_38:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 دیدین تو فیلمها بچه تو خواب جیغ میزنه پدر و مادرش میان بغلش میکنن ! من یه شب توخواب جیغ زدم بابام همچون لگدی زدبه شکمم که دیگه چند ساله نتونستم جیغ بزنم فک کنم جیغدونم پاره شده:(((( :cry2:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 خفه شین... . . . دیدم مد شده همه پست بی اعصاب میذارن گفتم منم بذارم :| منتها من زود رفتم سر اصل مطلب -_- [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 دختره به دوس پسرش زنگ میزنه دختر :سلام کجایی عزیزم؟ پسر :با بابام دارم میرم بانک پول بردارم برم ماشین بخرم تو کجایی؟ دختر :من تو همین اتوبوسی که هستی هستم میخواستم ببینم خودت بلیطتو میدی یا من حساب کنم واست !؟ پسراااااااااا تو رو جون هرکی ک دوس دارین مراعات کنید [خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 مورد داشتیم دختره به پسره گفته 3 تا دختر بودن اسمش عشق و محبت و دوستت دارم بوده ، یه روز باباشون عشق ومحبت رو میبره پارک کدومشون تو خونه میمونن؟ بعد پسره گفته دوستت دارم که یکدفه دختره پریده بغلش کرده گفتم عزیزم منم دوستت دارم کی میای خاستگاریم ؟؟؟ [خنده] نخند شوهر گیر نمیاد میفهمی ؟ [خنده 3] با هر ترفندی باید شوهر گیر بیارن :spiteful:cbc اینو بفهم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.