negar ارسال شده در دی 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 http://www.khanehdari.com/wp-content/uploads/2014/07/images.jpg این روزها افراد چاق از غذاهای سرخ کردنی فرار میکنند ما در این پست برای بهتر سرخ کردن غذا ب شما کمک میکنیم. در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا ۳هستند و چربیهای مفید را به ما میرسانند، استفاده شود. _ استفاده از روغنهای جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب میشود. _ کره به دلیل داشتن چربیهای اشباع گزینه مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمیشود. _ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم. _ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم. منبع : yjc.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.