رفتن به مطلب
کام به کام

چگونه غذا را بهتر سرخ کنیم؟


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.khanehdari.com/wp-content/uploads/2014/07/images.jpg

 

 

این روزها افراد چاق از غذاهای سرخ کردنی فرار میکنند ما در این پست برای بهتر سرخ کردن غذا ب شما کمک میکنیم.

 

در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا ۳هستند و چربیهای مفید را به ما میرسانند، استفاده شود.

 

_ استفاده از روغنهای جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب میشود.

 

_ کره به دلیل داشتن چربیهای اشباع گزینه مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمیشود.

 

_ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم.

 

_ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم.

 

منبع : yjc.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...