ALI ارسال شده در دی 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 دیشب دزد اومده خونمون ، دیده هیچی نداریم لج کرده ری*ده رو موکتمون رفته ! :|[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 رفیق یارو ازش پرسید : به نظرت واسه تولد نامزدم چی بخرم که غافلگیر بشه ؟ گفت: شماره پاش رو بپرس ، بعد براش روسری بخر غافلگیر میشه ![خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 دوتا خفاش از سقف غار برعکس آویزون بودن یکیشون پرسید بدترین روز زندگیت کی بود دوستشم جواب میده پارسال که اسهال گرفته بودم! [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 ﺍﮔﻪ ﻫﻤﺖ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻣﯽﺗﻮﻧﯿﻢ ﺭﮐﻮﺭﺩ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﻪٔ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪٔ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻔﺮ ﺑﺮﺳﻮﻧﯿﻢ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯿﻪ ﺗﺎﺑﻠﻮﯼ ﻣﻐﺎﺯﻩﻫﺎ ﺭﻭ ﻧﺨﻮﻧﯿﻢ ! [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ که: ﻧﺪﺍﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ رو ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﺗﻮﯾﻪ ﯾﻪ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﻣﻨﺸﯽ ﺷﺪﻩ! ﮐﻮﺩﮎ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺳﺮﭼﻬﺎﺭ ﺭﺍﻩ ﻓﺎﻝ ﻣﯿﻔﺮﻭﺷﻪ! ﺧﻮﺩﻣﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﮐﺸﯽ ﻣﯿﮑﻨﻢ! اون روی سگمم تو یه باغ نگهبانی میده!![خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 اول عشق بود = علاقه شدید قلبی بعد شد عجق = علاقه جدید قلبی جدیدا بهش میگن عچق = علاقه چندم قلبی ؟ قيافه دخترها بعداز خوندن[تعجب] من: عزیزم فازا ماذا هذا !؟[زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 دیدین تو فیلم ها بچه تو خواب جیغ میزنه پدر و مادرش میان بغلش میکنن ! من یه شب توخواب جیغ زدم زنم همچين لگدی زدبه شکمم که دیگه تا چندسال نتونم جیغ بزنم فک کنم جیغدونم پاره شده !![بیخیال][خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 یه سوالی ذهنمو درگیر کرده چقدر طول میکشه که یه زرافه بالا بیاره !؟[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 مــن اگه مـتولد نیویورک بــودم … wow من نـتونست ادامــــه داد مــن کــِــیلی فـارسی بـلد نیس [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 قربون اون بچه 2 ساله ای برم که الکی ذوق میکنه غش غش میخنده و یهو بادش در میره و کُپ میکنه بعد همه بهش میخندن و اونم دوباره با همه یه دور میخنده ![خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 یارو داره باهام صحبت میکنه میگه: اسمم میناست. اسم پروفایلش نازنینه! آی دیش آیداست، ایمیلش هم المیرا68 !!! سازمان سیا تو شناسایی این مشکل پیدا کرده! اونوخ تو جزئیات زده: از دروغ بیزارم! قيافه دختره بعداز خوندنhttp://cdn.combecom.com/images/smilies/17.gif من: عزیزم فازا ماذا هذا !؟http://cdn.combecom.com/images/smilies/whistle.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 دیروز بعداز 24 ساعت خرابی اینترنت مامانم اومده میگه : دو روزه گوشیمو زدم شارژ ولی باطریش پر نمیشه رفتم نگاه کردم دیدم زده به پریز تلفن حالا کاری به این ندارم اپراتور بدبخت هی میگفت : خرابی از خودتونه منم میگفتم : خرابی از عمته!!![خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 14، 2014 تنها کسی که از صمیم قلبش بمن گفت I love you عروسک دختر خالم بود، اونم باید فشارش میدادم تا بگه…!!! میفهمی؟؟ فشار….. تحت فشار بود که گفت….!!!![زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﯾﻪ دوست دخدر ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ، ﮔﻔﺘﻢ خوووب ﻻﺑﺪ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻩ، ﺍﺯ ﺭﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺷﺘﻢ، ﺗﻤﯿﺰﺵ ﮐﺮﺩﻡ، ﺑﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ ﻣﺤﻞ ﺗﺤﻮﯾﻠﺶ ﺩﺍﺩﻡ... ﺑﻌﻠﻪ ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻦ[زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 اومدم خونه مادرم نمازش تموم شده بود، داشت دعا مي كرد .. . تا منو ديد گفت: اينو مي گما خدا .... نمي دونم داشت پشت سر من به خدا چي مي گفت ...[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 سه چیز تو زندگی هست که اگه رعایت کنین آدم موفقی میشین! حالا برید تحقیق کنید این سه تا چیز چیه! اینجوری هم نگام نکنید، من اگه خودم بلد بودم که الآن اینجا نبودم!!!!!!!! [خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 یه روز هـم باید این سازنده ی جمله : ” گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ” رو بیارن چار کیلو غوره بدن دستش ، همه هــــم صبر کنن، ببینم چه جوری میخاد حلـوا درست کنه ؛ بعد همون دیگُ بکنی تو چشـاش با این جمله ساختنش[خنده 2] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 [خنده]سر امتحان شهری دختره اومد نشست پشت فرمون سرهنگه گفت خانوم روشن کن برو عقب.. !! .دختره ماشینو روشن کرد پیاده شد رفت عقب نشست………… دیگه کسی سرهنگ و از اون روز ندیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 فرمون دادن پسرها: بیا بیا بشکون بیا بیا برگردون حله دادا….. . . . فرمون دادن دخترا: بیا بیا بیا نه! اینطوری نیا! برو جلو! بیا بیا بیا بیا،نه!!! برو جلو از اول! بیا بیا واااای نیا نیا لهم کردی نیا نیا دیگه روایت داریم هنوز داره میاد [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 15، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 مسلمان نیست کسی که روی مودم وایرلسش پسورد میگذار،در حالی که همسایهاش شب بدون اینترنت میخوابد! [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 بخونین از خنده بمیرین . . . . . . . . . پاکش کردم دلم نیومد بمیرین نمدونم چرا اینقدر دوستتون دارم♥ [خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در دی 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 مورد داشتیم دختره اومده شوهرشو سوپرایز کنه غذای مورد علاقشو درست کنه . . . اشتباه غذای مورد علاقه دوست پسر سابقشو درست کرده تازه غذای مورد علاقه شوهرش که نبوده هیچ شوهرش از اون غذا متنفر بوده . . . حالا شوهرشم واسه این متنفر بوده چون با دوست دختر سابقش با این غذا خاطره داشته . . . هیچی دیگه الانم در حد مرگ دارن همدیگرو کتک میزنن تو راه دادگاه خانواده ان! [خنده] اگه میخای این بلا سرت نیاد لایک کن :spiteful:cbc :ws49:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 18، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2014 ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ ﮐﻮﻟﺮ ﻣﻴﮕﻪ ﺁﻗﺎ ﮐﻮﻟﺮﻣﻮﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ میاین ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻌﻤﻴﺮ؟ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ : ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻮﻟﺮﺗﻮﻥ ﺁبیه؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺭﺵ ﺁﺑﻴﻪ ﻭﺳﻄﺶ ﺳﻔﻴﺪﻩ ! ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻳﻨﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ . . .[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 18، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2014 مورد داشتیم دختره رفته پمپ بنزین یارو بهش گفته ازاد یا دولتی دختره گفته پیام نورميخونم دونفر سکته کردن یک نفر غش کرده دولتم سهمیه بنزینه جایگاه رو قطع کرد[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در دی 18، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 18، 2014 بابام با ماشین تصادف کرده زنگ زده به من فحش میده می گم چی شده ؟ میگه تصادف کردم ! می گم چرا به من فحش می دی؟ میگه : وقتی تصادف کردم داشتم به تو فک می کردم[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.