saleh ارسال شده در دی 15، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 15، 2014 سلام بر دوستان خوب کام به کام[گل قرمز][گل قرمز][گل قرمز] همگی خسته نباشید دوستان همونجور از اسم تایپیک مشخص هست میخواستم ازتون بپرسم به نظر شما فواید صندلی داغ چه چیزهایی هست؟ خواهشی داشتم لطفا اسپم ندید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در دی 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 16، 2014 اقا صالح ممنون از طرح سوالتون :y2013: بهترین مزیتی که داره این هست که با همدیگه بیشتر اشنا میشیم , به شرطی که زیاد تو حریم خصوصی همدیگه نریم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2014 اقا صالح ممنون از طرح سوالتون :y2013: بهترین مزیتی که داره این هست که با همدیگه بیشتر اشنا میشیم , به شرطی که زیاد تو حریم خصوصی همدیگه نریم . ممنون از نظرتون البته بعضیا هم دوست دارند سوال خصوصی ازشون پرسیده بشه بعضی ها هم خششون نمیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اسفند 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2014 مثل من به شخصه زیاد دوست نداشتم سوالات خصوصی ازم پرسیده بشه . اما اتفاقا صندلی داغ من خیلی هم خوب بود . خیلی خاطره ی خوبی ازش دارم . یکی از فوایدش هم اینه که کسی که روی صندلی میشینه خودشون لحظات متفاوت و خاصی رو سپری میکنند و یه خاطره خوب برای خودشه و یه اثر ماندگار که تا بعد ها توی انجمن باقی می مونه و... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 2014 مثل من به شخصه زیاد دوست نداشتم سوالات خصوصی ازم پرسیده بشه . اما اتفاقا صندلی داغ من خیلی هم خوب بود . خیلی خاطره ی خوبی ازش دارم . یکی از فوایدش هم اینه که کسی که روی صندلی میشینه خودشون لحظات متفاوت و خاصی رو سپری میکنند و یه خاطره خوب برای خودشه و یه اثر ماندگار که تا بعد ها توی انجمن باقی می مونه و... سپاسگذارم از طرح کردن نظرتون همین جورم هست بعضی ها دوست ندارند سوالات خصوصی ازشون پرسیده شود ،هرچند پاسخ دادن بهشون اختیاری هست خوشحالم که صندلی داغ برای شما جذاب و ماندگار بوده ان شاالله برای کسانی هم که بعدا خواهند نشست ماندگار و هیجانی باشه[گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.