mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 http://s5.picofile.com/file/8140098676/18703694755783138867.jpeg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Adel20 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 میرم میگم احمق کسی که تحمل بودن با من رو نداشت انتظار داری با تو باشه مطمئن باش با یکی دیگه میره فردا بعد رو به اون اشغال کثیف میکنم میگم احمق لیاقت من و محبتم رو نداشتی بعدش میرم به افق نگاه میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 فقط ی لبخند آروم و پر محتوا بهش میزنمو میرمو دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 من فیلم زیاد می بینم ولی زندگی فیلم و سریال نیست واقعیه واقعی هست تو شرایطش باید باشم نمی تونم الان تصمیم بگیرم [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa k ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 فقط ی لبخند آروم و پر محتوا بهش میزنمو میرمو دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم """میرمو دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم""" این خوبه!! ولی من حتی نگاشم نمیکنم!!! اما یجوری از جلوش رد میشم ک ببینه منو!!![تایید] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اصلا دلم نمیخواد اتفاق بیفته برای همین نمی تونم بگم چیکار میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 من تو این وضعیت بودم البته دوست پسرم نبوده نامزدم بوده اون موقع من خیلی به هم ریختم فقط گریه می کردم و داد می زدم چرا با من این کارو کردی و اون مدام منکر میشد تا زمانی که همه فهمیدن و نتونست انکار کنه باباش که به من میگفت خیالاتی شدی اون موقع که فهمید حرفم درسته خجالت کشید خانوادش آخرین بار سرشونو پایین انداختن و از من و پدر وماردم معذرت خواستن و رفتن از اون زمان هر وقت اون مردک رو میبینم خیلی عصبانی میشم ازش متنفرم اما هنوزم برام سواله چرا؟ (کاشکی نمی اومدم تو این صفحه) اصلا ولش کنین این آدما خیلی کم هوش و حواسن نمیدونن چه کسی رو دوست دارن ولشون کنین بابا اصلا ارزش ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.