negar ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/10/30/307862_505.jpg مواد لازم 240 گرم خمیر شیرینیپزی ¼ پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری زنجبیل شیرینشده 340 گرم مخلوط تمشک و توتفرنگی یک عدد تخممرغ دو قاشق غذاخوری آب شکر دانه درشت طرز تهیه فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید و روی فویل را نیز با روغن چرب کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر آماده شیرینی را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. آنها را درون سینی و سینی را کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، ¼ پیمانه شکر، نشاسته ذرت و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. تمشک یا توتفرنگیهای درشت را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون مخلوط شکر بریزید و به آرامی هم بزنید. مخلوط تمشک را روی نیمی از خمیر شیرینی بریزید و آنها را کاملا روی سطح خمیر پخش کنید. خمیر را تا بزنید و روی توتفرنگیها را بپوشانید. در یک کاسه کوچک، تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلممو روی سطح خمیر بمالید. با چنگال لبههای خمیر را فشار دهید تا کاملا دوطرف آن به یکدیگر بچسبند. روی آنها شکر دانه درشت بپاشید. روی سطح پای با چاقو چند برش بزنید. آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. پس از اینکه پای کاملا خنک شد، آن را برش بزنید و سرو کنید. منبع : noonoab.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.