ALI ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 به کلینیک خدا رفتم تا چکاپ همیشگی ام را انجام دهم، فهمیدم که بیمارم ... خدا فشار خونم را گرفت، معلوم شد که لطافتم پایین آمده. زمانی که دمای بدنم را سنجید، دماسنج 40 درجه اضطراب نشان داد. آزمایش ضربان قلب نشان داد که به چندین گذرگاه عشق نیاز دارم، تنهایی سرخرگ هایم را مسدود کرده بود ... و آنها دیگر نمی توانستند به قلب خالی ام خون برسانند. به بخش ارتوپدی رفتم چون دیگر نمی توانستم با دوستانم باشم و آنها را در آغوش بگیرم. بر اثر حسادت زمین خورده بودم و چندین شکستگی پیدا کرده بودم ... فهمیدم که مشکل نزدیک بینی هم دارم، چون نمی توانستم دیدم را از اشتباهات اطرافیانم فراتر ببرم. زمانی که از مشکل شنوایی ام شکایت کردم معلوم شد که مدتی است که صدای خدا را آنگاه که در طول روز با من سخن می گوید نمی شنوم ...! خدای مهربان برای همه این مشکلات به من مشاوره رایگان داد و من به شکرانه اش تصمیم گرفتم از این پس تنها از داروهایی که در کلمات راستینش برایم تجویز کرده است استفاده کنم : هر روز صبح یک لیوان قدردانی بنوشم قبل از رفتن به محل کار یک قاشق آرامش بخورم . هر ساعت یک کپسول صبر، یک فنجان برادری و یک لیوان فروتنی بنوشم. زمانی که به خانه برمیگردم به مقدار کافی عشق بنوشم . و زمانی که به بستر می روم دو عدد قرص وجدان آسوده مصرف کنم. امیدوارم خدا نعمتهایش را بر شما سرازیر کند: رنگین کمانی به ازای هر طوفان، لبخندی به ازای هر اشک، دوستی فداکار به ازای هر مشکل نغمه ای شیرین به ازای هر آه، و اجابتی نزدیک برای هر دعا. جمله نهایی : عیب کار اینجاست که من '' آنچه هستم '' را با '' آنچه باید باشم '' اشتباه می کنم، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم، در حالیکه آنچه هستم نباید باشم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 خــدایــا ........... دلــم مـرهــمــی مــی خــواهــد از جــنــس خــودت ، نــزدیــک ... بــی خـطــر ... بـخـشـنــده ... بــی مــنّـت ... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 الهی ! تو را آرزو می کنم و هر بار سر افکنده از بدیهایم باز می گردم باز می گردم و وقتی به خلوت تنهایم می رسم باز دلم به سوی تو پر می کشد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 http://www.pic.tooptarinha.com/images/nd9nes7e1b69eqcb99b.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 الهی! الهی!الهی! در سر فکر تو دارم و در دل اشتیاق تو، در ظاهر تمنای وصل دارم و در دل خواهش وصل. در بیابانی نشستم، که سرتاسر سرابی ست زتو. در دریایی نشستم که آن را کرانی نیست. بر ویرانه های وجودی نشستم که پر است ز خواهش دوست، به دیدگانم چیزی آمد که آن را وصف زبان نیست. الهی! تا به کی به دور از تو، در هجر تو سوختن! تا به کی در شوق وصال تو شیدا شدن؟ تا به کی قهر من و خواهش تو؟ تا به کی تمنای وصال و ناز تو؟ ای نزدیکتر از ما به ما! به دلم دردی ست که تنها تو را درمان گر است، به جانم خواهشی ست که تو را می طلبد، به دلم تمنایی ست که شوق تو دارد. ای طراوت بخش لحظات تنهاییم! نه لطف تو مرا درخور ، نه ثناء تو مرا توان، نه معرفت تو مرا سزا، و نه انس تو مرا یار! پس دریاب این بنده ی گنهکار پریشان روزگار را. اشتیاق خویش را به دلم بیشتر کن و آندم که به درگاهت رسیدم، در بگشا که مرا نیازی ست زتو... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 من همیشه امیدهای بزرگی در زندگی دارم چون دستم در دست توست خدایا از اینکه پیشمی ازت متشکرم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 الهی! با خاطری خسته از اغیار وبه فضل تو امیدوار دست از غیر تو شسته و در انتظار رحمتت نشسته ام بدهی کریمی ندهی حکیمی بخوانی شاکرم برانی صابرم الهی! احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که میبینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز یا ارحم الراحمین... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 http://islamicpics.ir/wp-content/gallery/monajat/monajat-imam-sajad-13.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 نيايشی زيبا از آقا امام سجاد (ع) الهي دردهايي هست كه نمي توان گفت و گفتني هايي هست كه هيچ قلبي محرم آن نيست الهي اشك هايي هست كه با هيچ دوستي نمي توان ريخت و زخم هايي هست كه هيچ مرحمي آنرا التيام نمي بخشد و تنهايي هايي هست كه هيچ جمعي آنرا پر نمي كند الهي پرسش هايي هست كه جز تو كسي قادر به پاسخ دادنش نيست دردهايي هست كه جز تو كسي آنرا نمي گشايد قصد هايي هست كه جز به توفيق تو ميسر نمي شود الهي تلاش هايي هست كه جز به مدد تو ثمر نمي بخشد تغييراتي هست كه جز به تقدير تو ممكن نيست و دعاهايي هست كه جز به آمين تو اجابت نمي شود الهي قدم هاي گمشده اي دارم كه تنها هدايتگرش تويي و به آزمون هايي دچارم كه اگر دستم نگيري و مرا به آنها محك بزني، شرمنده خواهم شد. الهي با اين همه باكي نيست زيرا من همچو تويي دارم تويي كه همانندي نداري رحمتت را هيچ مرزي نيست اي تو خالق دعا و مالك " آمين"... ☀صحیفه سجادیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 ستایش می کنم خداوند را برای تکمیل نعمت های او و تسلیم بودن در برابر بزرگی او و ایمن ماندن از نافرمانی او و در رفع نیازها از او یاری می طلبم؛ زیرا آن کس را که خدا هدایت کند، هرگز گمراه نگردد، و آن را که خدا دشمن دارد، هرگز نجات نیابد و هر آن کس را که خداوند بی نیاز گرداند، نیازمند نخواهد شد... خطبه 2 نهج البلاغه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 خدایا ســــلام؛* ما بیـــــدار شدیم؛ سرحالیم؛ امیــد داریم؛ و مي خندیم…. اینهــــا همه از کَرَم توست…… شکــــر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 ﺧﺪﺍﻱ ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ ...ﻣﻲ ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ،ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻗﺎﺿﻲ ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻢ،ﺣﺘﻲ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮﻱ ... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﻢ،ﺣﺘﻲ ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮﻱ ... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺪﺍﻳﻲ ... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ ...ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻟﻢ ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ ﺑﺨﻮﺍﻥ ... ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ ﻣﻀﻄﺮ.....!!! تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... خدای من.... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " همیشه در دسترسی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 http://static5.cloob.com//public/user_data/gen_thumb/n-15-01-24/19/3ea30dab81f9c4b9eaf4dad5c0c35cf6-425 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aye ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 بارخدایا! از کوی تو بیرون نرود پای خیالم، نکند فرق به حالم، چه برانی، چه بخوانی، چه به اوجم برسانی، چه به خاکم بکشانی، نه من آنم که برنجم، نه تو آنی که برانی … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 http://forum.pnu90.ir/attachment.php?aid=548 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 http://www.axopic.com/do.php?imgf=1404019289941.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasedak ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 http://axgig.com/images/02730032830427169886.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.