Mohammad Hossein ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 http://bvbiran.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/G_Pressekonferenz_Klopp_3_bvbnachrichtenbild_regular-640x360.jpg [h=4]یک روز پس از باخت ناامید کننده در برابر آگسبورگ، تیم دورتموند روز خود را با آنالیز ویدیویی بازی آغاز کرد. یورگن کلوپ در روز پنجشنبه گفت: ما حقایق رو عوض نمیکنیم. همه ما نقش بزرگی در این قضیه بازی میکنیم. شاید منظور کلوپ از “قضیه”، موضوع جایگاه ۱۸ بوندسلیگا است. تیم دورتموند در روز شنبه برای بازی با تیم رده ۱۵ فرایبورگ عازم خواهد بود.[/h][h=4]سرمربی تیم با اشاره به وضعیت بحرانی تیمش میگوید: تصمیم درست در زمان مناسب مهم است. ما به ندرت این کار را انجام میدهیم. بنابراین قادر نیستیم از روزنه های کوچک برای رسیدن به موفقیت های بزرگ استفاده کنیم. کلوپ از بازیکنانش میخواهد که شجاع بوده و شهامت ریسک کردن را البته در فضای مناسب داشته باشند. وی همچنین میخواهد که بازیکنان همدیگر را حمایت کنند چرا که هیچکس اینجا تنها نیست. در بازی با فرایبورگ، از آنجایی که تیم مقابل هدف مشابه مثل دورتموند دنبال میکند، به نظر می آید تیم کلوپ فضاهای بیشتری برای استفاده خواهد داشت. کلوپ می افزاید: کاملا در این بازی باید تمرکز داشته باشیم، مخصوصا در جلوی دروازه حریف.[/h][h=4]از طرف دیگر مربی دورتموند هواداران و تیمش را به نبرد با وضع موجود و انسجام دعوت میکند. او میگوید: من مطمئن هستم که میتوانیم سرپا بایستیم. من نمیتوانم تنها بعد از یک بازی همه چیز را زیر سوال ببرم. حداقل ما از نظر جسمانی از نیم فصل اول بهتر هستیم. فقط باید از این نکته مثبت به نفع خودمان استفاده کنیم. [/h] bvbiran.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.