بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 سعی می کنم لغات پر کاربرد انگلیسی که احتمال زیاد در یک سفر یا شایدم در کار به کارتون میاد را اینجا بگم [TABLE=width: 400, align: center] [TR] [TD=align: center]صبح بخیر [/TD] [TD=align: center]Good morning [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]بعد از ظهر بخیر [/TD] [TD=align: center]Good afternoon [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]شب بخیر [/TD] [TD=align: center]Good night [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]عصر بخیر [/TD] [TD=align: center]Good evening [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]خداحافظ [/TD] [TD=align: center]Good bye [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]لطفا - خواهش می کنم [/TD] [TD=align: center]Please [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]تشکر [/TD] [TD=align: center]Thank you [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]بله / نه،خیر [/TD] [TD=align: center]Yes / No [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ببخشید [/TD] [TD=align: center]Excuse me [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]کجا می توانم...پیداکنم/بخرم/اجاره کنم؟ [/TD] [TD=align: center]Where can I find/buy/hire...? [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]کجاست ؟ [/TD] [TD=align: center]Where is ? [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]قیمت ان چقدر هست ؟ [/TD] [TD=align: center]How much is that ? [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.