بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 قسمت #2 را هم امروز قرار میدهم امید وارم به کارتون بیاد [TABLE=width: 700, align: center] [TR] [TD]پیشخدمت مرد / پیشخدمت زن [/TD] [TD=align: left]Waiter / Waitress [/TD] [/TR] [TR] [TD]من می خواهم / من مایلم [/TD] [TD=align: left]I'd like [/TD] [/TR] [TR] [TD]این معنی اش چیست ؟ / این چه معنی می دهد؟ [/TD] [TD=align: left]What does this mean? [/TD] [/TR] [TR] [TD]من متوجه نمی شوم / نمی فهمم [/TD] [TD=align: left]I don't understant [/TD] [/TR] [TR] [TD]چه وقت ...باز / بسته می شود ؟ [/TD] [TD=align: left]When does ...open / close ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]ساعت چند هست ؟ [/TD] [TD=align: left]What time is it ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]اشکال دارد اگر سیگار بکشم ؟ [/TD] [TD=align: left]Do you mind if I smoke? [/TD] [/TR] [TR] [TD]ممکن است خواهش کنم سیگار نکشید ؟ [/TD] [TD=align: left]Would you mind not smoking ، please ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]اینجا ممنوع است [/TD] [TD=align: left]It's not allowed here! [/TD] [/TR] [TR] [TD]دستشویی کجاست ؟ [/TD] [TD=align: left]Where are the toilets ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]لطفا کمکم کنید [/TD] [TD=align: left]Help me please [/TD] [/TR] [TR] [TD]کجاست [/TD] [TD=align: left]Where is the ... ? [/TD] [/TR] [TR] [TD]او(مذکر) / او(مونث) به شما سلام رساند [/TD] [TD=align: left]He / She sends his / her regards to you [/TD] [/TR] [TR] [TD]به.... سلام مرا برسانید [/TD] [TD=align: left]Give ...my regards [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.