رفتن به مطلب
کام به کام

نامه های عاشقانه بزرگان جهان

elham

ارسال های توصیه شده

همونجور که از اسم تاپیک مشخصه مربوط به نامه های عاشقانه بزرگان جهان به همسرانشان و کسانی که دوست داشته اند است

امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید

لودویک فان بتهوون

لودویک فان بتهوون(1770-1827)یکی از مشهورترین و اسرار آمیزترین آهنگ سازان تاریخ در سن 57 سالگی درگذشت و رازی بزرگ را با خود به جهان دیگر برد.پس از مرگ وی نامه ای عاشقانه در وسایلش پیدا شد.

این نامه خطاب به زنی ناشناس نوشته شده است که بتهوون او را تنها با لقب «محبوب ابدی»خطاب کرده است.

شاید جهانیان هرگز نتوانند این زن اسرار آمیز را بشناسند یا موقعیت و شرایط رابطه عاشقانه این زن و بتهوون را دریابند.

نامه بتهوون تنها چیزی است که از عشق او به جا مانده است.عشقی که به اندازه موسیقی اش پر احساس بوده است،همان موسیقی پر احساسی که بتهوون را پرآوازه کرد.آثاری مانند «سونات مهتاب»علاوه بر بسیاری از سمفونی های او به وضوح داستان غم انگیز رابطه ای را نشان می دهد که هیچگاه آشکار نشد.

فرشته من،تمام هستی و وجودم،جان جانانم.

امروز تنها چند کلمه،آن هم با مداد برایم نوشته بودی که تا قبل از فردا وضعیت جا و مکان تو مشخص نمیشود.

چه اتلاف وقت بیهوده ای!چرا بایداین غم و اندوه عمیق وجود داشته باشد؟آیا عشق ما نمی تواند بدون اینکه قربانی بگیرد ادامه پیدا کند؟بدون اینکه همه چیزمان را بگیرد؟آیا میتوانی این وضع را عوض کنی_اینکه من تمامابه تو تعلق ندارم و تو هم نمیتوانی تمام و کمال از آن من باشی؟

چه شگفت انگیز است.به زیبایی طبیعت که همان عشق راستین است بنگر تا به آرامش برسی،عشق هست و نیست

تو را طلب میکند و به راستی حق با اوست.حکایت عشق من و تو نیز از این قرار است.اگر به وصال کامل برسیم دیگر از عذاب فراق آزرده نخواهیم شد.

بگذار برای لحظه ای از دنیا و مافیها رها شده و به خودمان بپردازیم.بی گمان یکدیگر را خواهیم دید.از این گذشته نمیتوانیم

آنچه را که در این چند روز در مورد زندگیم پی برده ام در این نامه بنویسم.اگر در کنارم بودی هیچ گاه چنین افکاری به سراغم نمی آمد.حرف های بسیاری در دل دارم که باید به تو بگویم.

آه لحظه هایی هست که حس میکنم سخن گفتن کافی نیست.شاد باش_ای تنها گنج واقعی من بمان_ای همه هستی من!بدون شک خدایان آرامشی به ما ارزانی خواهند داشت که بهترین هدیه است.

ارادتمند تو ،لودویک

6جولای 1806

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...