HaMi ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلام من میخام به ایمیلم امضا اضاف کنم کسی میتونه کمکم کنه؟ با احترام [زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AyHaN ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 بعد از وارد شدن به صفحه ایمیلت سمت راست گوشه بالا چرخ دنده تنظیمات رو بزن بعد settings بعد تو سیتینگ دومی writing email رو بزن اون قسمت هم Signature رو بزن تو Signature میتونی فونت و بقیه چیزا رو هم انتخاب کنی[گل قرمز][گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 بعد از وارد شدن به صفحه ایمیلت سمت راست گوشه بالا چرخ دنده تنظیمات رو بزن بعد settings بعد تو سیتینگ دومی writing email رو بزن اون قسمت هم Signature رو بزن تو Signature میتونی فونت و بقیه چیزا رو هم انتخاب کنی [گل قرمز][گل قرمز] عاغا دمت گرم اینو دیده بودم هاا ولی نمیدونستم امضا میشه خخخخخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 خدایی خودت امتحان بکن ببین اصلا یاهو تو اپشن گزینه ای به اسم Signature هست؟ بود دیگه [زبان درازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 خدایی خودت امتحان بکن ببین اصلا یاهو تو اپشن گزینه ای به اسم Signature هست؟ بود دیگه [زبان درازی بلد نبودم خوووووب[تعجب][تعجب] اصلا حالا که اینطوره بلد بودم خودم خاستم بحــــــــثٌ داغش کنم [خنده 3][خنده 3] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اصلا اضافه کردن امضا به ایمیل یاهو چی هست ؟[تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 اصلا اضافه کردن امضا به ایمیل یاهو چی هست ؟[تعجب] به درد کسایی می خوره که می خوان اطلاعات تماس مثل ادرس سایت یا وبلاگ یا شماره تماس قرار بدند برای مشتریان یا مخاطبانشان [گل قرمز] پایین هر ایمیلشون قرار میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 خخخخ من پاییین امضام نوشتم Hamed Hami, MSC. Department of Computer Engineering, Schlool of Engineening, Bandar Abbas University, [خنده 3]BandarAbbas, Iran لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 http://upir.ir/bahman93/Untitled_1f960.png میخام یه فرم شبیه این درست کنم با ورد چجوری میشه زخامت جدولارو کم و زیاد کرد؟ دقیقه شبیه همین بشه برنامه دیگه ای به جز ورد هست؟ اینو با پینت نوشتم [تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 کسی نیس عایا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 http://upir.ir/bahman93/Untitled_1f960.png میخام یه فرم شبیه این درست کنم با ورد چجوری میشه زخامت جدولارو کم و زیاد کرد؟ دقیقه شبیه همین بشه برنامه دیگه ای به جز ورد هست؟ اینو با پینت نوشتم [تعجب] با اکسل راحت می تونی اینو درست کنی با اکسل این جداول را درست کن بعدشم پرینت بگیری و استفاده کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 بلد یستم با اکسل ار کنم چجوریه میشه اموزش کار با اکسل رو بزاری تو انجمن مرسی داداش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 بلد یستم با اکسل ار کنم چجوریه میشه اموزش کار با اکسل رو بزاری تو انجمن مرسی داداش؟ اموزش : Download Pdf 5 MB لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.