negar ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/01/367532851-talab-ir.jpg مواد لازم برای تهيه خمير: تخم مرغ 2 عدد آرد به ميزان لازم نمك مقداري آب 1 پيمانه داخل خمير(1): كدو حلوايي پوره شده پياز داغ نگيني شكر (در صورت تمايل) به مقدار لازم مغزگردو نگيني خرد شده پياز داغ نگيني داخل خمير(2): گوشت چرخكرده پياز داغ نگيني نمك، فلفل، زردچوبه دانه انار روغن چدو طرز تهيه ابتدا تخممرغها را در ظرفي شكانده و مخلوط كنيد. آرد و نمك را الك نموده و كمكم به تخممرغها اضافه كنيد. در اين بين آب را هم كمكم به مواد بيفزاييد. آرد را تا جايي اضافه كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد كه به دست نچسبد. (1) پوست كدو حلوايي را گرفته، تخمهاي آن را جدا كرده و بگذاريد با آب بپزد و آب آن كامل كشيده شده، پوره كدو حلوايي به دست آيد. در صورت تمايل مقداري شكر به كدو حلوايي اضافه كنيد. مغز گردو نگيني شده و پياز داغ را نيز با كدو مخلوط كنيد. (2)گوشت چرخكرده را همراه با پياز داغ و روغن سرخ كنيد. به آن نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. در آخر دانههاي انار را هم اضافه كنيد. حال خمير را با وردنه نازك باز كنيد و دايرههاي بزرگ به قطر 10 سانتيمتر ايجاد كنيد. از مواد (1) يا(2) به دلخواه وسط خمير قرار داده و چدوها را بپيچيد. چدو بايد باريك پيچيده شود؛ به همين دليل مواد را در چدو صاف كنيد سپس بپيچيد. وقتي همة چدوها پيچيده شدند آنها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد. چدو در اصل نوعي پيراشكي است؛ و چون در آن از كدو هم استفاده ميشود، به گذر زمان و با الهام از كلمه كدو به چدو تغيير نام داده است. چدو مخصوص مردم کشور آذربايجان است و به عنوان عصرانه و يا ميان وعده مصرف ميشود. مجله تالاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 این همون قطاب معروف نیست که منم عاشقشم ؟! [خنده 1]:pofila: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.