negar ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/02/1800998925-talab-ir.jpg برای تهیه ته دیگ طرح دار خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید . ته دیگ طرح دار باعث زیبایی سفره ی شما می شود…. آماده سازی :۹۰ دقیقه پخت :۶۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای ۵ نفر [TABLE=class: zebra, align: center] [TR] [TD=class: center]ماست[/TD] [TD=class: center]۳ قاشق غذا خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]آرد سفید[/TD] [TD=class: center]یک و نیم قاشق غذا خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]زعفران ( دلخواه)[/TD] [TD=class: center]به میزان لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه ته دیگ طرح دار: میزان ماست و آرد ۳ به ۱/۵ است ( ۳ قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد … حتى میتونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید. بسیار لذیذ میشود، وکاملاً مزه ته دیک نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است . روش تهیه : از ترکیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو کف یک ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب که با دستمال کمى چرب و یا اسپرى کرده باشید ، … طراحى کنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى کم براى یک دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبکش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق برنج را فشرده کنید کمى روغن یا مخلوط کره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و بعد حرارت را به حداقل برسونید ( از شعله پخش کن استفاده کنید ) و براى حدود یک ساعت و یا تا زمانى که مطمئن شدید برنجتان دم کشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را بدون اینکه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه کنار بکذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید … نکات تهیه ته دیگ طرح دار: *خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید … *میتونید به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شیر ، شیر سویا ، ….. هم استفاده کنید منظور درست کردن خمیر است … باید بگویم در صورتى که بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نکنید آب مرغ بسیار انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذتر خواهد شد . http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/02/166129713-talab-ir.jpg http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/02/2036102381-talab-ir.jpg مجله تالاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.