رفتن به مطلب
کام به کام

اموزش ته دیگ طرح دار


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/02/1800998925-talab-ir.jpg

 

 

 

برای تهیه ته دیگ طرح دار خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید . ته دیگ طرح دار باعث زیبایی سفره ی شما می شود….

آماده سازی :۹۰ دقیقه

پخت :۶۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای ۵ نفر

[TABLE=class: zebra, align: center]

[TR]

[TD=class: center]ماست[/TD]

[TD=class: center]۳ قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]آرد سفید[/TD]

[TD=class: center]یک و نیم قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]زعفران ( دلخواه)[/TD]

[TD=class: center]به میزان لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه ته دیگ طرح دار:

میزان ماست و آرد ۳ به ۱/۵ است ( ۳ قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد … حتى میتونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید. بسیار لذیذ میشود، وکاملاً مزه ته دیک نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است .

 

روش تهیه :

از ترکیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو کف یک ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب که با دستمال کمى چرب و یا اسپرى کرده باشید ، … طراحى کنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى کم براى یک دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبکش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق برنج را فشرده کنید کمى روغن یا مخلوط کره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و بعد حرارت را به حداقل برسونید ( از شعله پخش کن استفاده کنید ) و براى حدود یک ساعت و یا تا زمانى که مطمئن شدید برنجتان دم کشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را بدون اینکه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه کنار بکذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید …

 

نکات تهیه ته دیگ طرح دار:

*خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید …

*میتونید به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شیر ، شیر سویا ، ….. هم استفاده کنید منظور درست کردن خمیر است … باید بگویم در صورتى که بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نکنید آب مرغ بسیار انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذتر خواهد شد .

 

http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/02/166129713-talab-ir.jpg

http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/02/2036102381-talab-ir.jpg

 

مجله تالاب

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...