رفتن به مطلب
کام به کام

اظهار نظر کریستیانو رونالدو در مورد تمدید قرارداد رویس

Mohammad Hossein

ارسال های توصیه شده

upload.php?file=1424415775311195_73N_Reus_bvbnachricht_voll_regular.jpg

[h=4]پس از تمدید قرارداد مارکو رویس افراد زیادی از این حرکت رویس تمجید کردند و عملکرد او را شایسته یک ستاره در سطح بالای جهانی میدانند. به گزارش روزنامه اسپانیایی “لا گازتا دلو اسپرت” کریستیانو رونالدو پس از تمدید قرارداد مارکو رویس از او تمجید کرد و اظهار نمود:[/h][h=4] ” رویس واقعا بازیکن بزرگی میباشد. من به او به دلیل تصمیمی که گرفته احترام می گذارم؛ چون مارکو به تیم خود و هوادارانش وفادار مانده است و هرکس این تصمیم را نخواهد گرفت. برخی از افراد باید از او یاد بگیرند. من آرزو میکنم که همیشه در دورتموند موفق باشد”[/h][h=4]لازم به گفتن است که مارکو رویس قرارداد خود را با باشگاه شهر خود دورتموند تا سال ۲۰۱۹ تمدید کرد و بند خرید در قرارداد خود را برداشت. در اروپا باشگاه های بزرگ زیادی از قبیل پاریس سن ژرمن، رئال مادرید، بارسلونا، منچستر یونایتد و چلسی بودند که تصمیم به بستن قرارداد با او بودند اما رویس حاضر به ترک دورتموند نشد.[/h][h=4]میشائل تسورک پس از تمدید قرارداد عنوان کرد:” رویس میتوانست به هر باشگاه بزرگ دنیا برود. با تصمیمی که گرفت نشان داد که قلب او برای باشگاه شهر خود و مردم شهر دورتموند می تپد. او پایه بسیار بزرگی در آینده ورزشی تیم دورتموند میباشد”.

[/h]

bvbiran.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...