بنفشه صبح ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 به گزارش کام به کام به نقل از خبرگزاری تسنیم : حمید چیت چیان در حاشیه جلسه گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگارن اظهار داشت: موضوع وضعیت آبهای زیرزمینی کشور در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت و من اعتقاد دارم اگر واقعیات کشور به صورت صریح و صادقانه با مردم در میان گذاشته شود با تصمیم گیری و اقدام مردم و دولت کشور در مدیریت مشکلات موفق خواهد بود. وی افزود: یکی از مسائلی که بسیار ضروری است مردم در جریان قرار بگیردند وضعیت آبهای زیر زمینی است که متاسفانه ما شاهدیم در دشت هایی از کشور که جزو مناطق ممنوعه هستند برخی اقدام به حفر چاه می کنند که این مسئله غیرقانونی است و دور از چشم مسئولین انجام می شود. وزیر نیرو با بیان اینکه چون وضعیت دریاچه ارومیه و یا سایر تالاب ها که در شرف مرگ هستند با چشم دیده می شود بیشتر باورپذیر است گفت: در 290 دشت از 609 دشت وضعیت بحرانی داریم و در حقیقت 290 دریاچه ارومیه داریم و دارد خشک می شود و رو به احتزار است و چون در معرض دید ما نیست کسی نگران آنها نیست. وی تصریح کرد: با ورود تشکل های مردمی، کشاورزان و بخش خصوصی خودم مردم باید به اصلاح این روند کمک کنند تا در آینده از حسب عدم وجود آب در سفره های زیرزمینی رها شویم. http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1392/8/19/308900_255.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.