NafaS ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 سلام دوستان:ad54adcbc: تو این تاپیک بعضی از اصطلاحات پر کاربرده زبان گیلکی رو قرار میدم:viannen_39:cbc شما هم میتونید تو همین تاپیک اگر سوالی داشتید بپرسید تا اونجایی که خودم بلدم در خدمتم:w16:cbc بلدم نبودم دست به دامن مامبزرگم میشمُ سعی میکنم حتما جوابتون رو بدم:4chsmu1:cbc امیدوارم به دردتون بخوره:ws31:cbc بعضی از کلمات هستند مثل سلام که در گیلکی همون سلام هست اما با گویشی متفاوت! سلام = سِلام خوبی؟ = خوب ایسی؟ چیکارا میکنی = چیکارا کونی؟ قربانت(فدات) = تی فَدَا ، تی قُربان بِشَم برادر(داداش) = بِرار خواهر(آبجی) = خاخور ------------------- فعلا همینا به ذهنم میرسید بازم چیزی یادم اومد براتون قرار میدم:girl_blush2:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 مرسی خاخور منتظریم :w16:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 سِلام : :ds6a5d: پگاه خوب ایسی؟ تی قُربان بِشَم برای تاپیک عالیه:y2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 پگاه جان ممنون بابت تاپیک خوبت یه چیزی میگن دقیقا تلفظشو نمیدونم ولی خیلی ازش خوشم میاد... تی بلامسر... یه همچین چیزیه:40::ws17:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 11، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 11، 2013 تكيه كلام پركاربرد گيلك ها ره هست كه خيلي استفاده ميشه آقا=آباي بازم منم كمك ميدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 12، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 12، 2013 مرسي از پگاه خانم بابت تاپيكش:w16:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 سِلام : :ds6a5d: پگاه خوب ایسی؟ تی قُربان بِشَم برای تاپیک عالیه:y2013: خوشحالم که خوشتون اومده:girl_blush2:cbc مرسی خاخور منتظریم :w16:cbc خــواهش برار جان :poppysmileyf:cbc پگاه جان ممنون بابت تاپیک خوبت یه چیزی میگن دقیقا تلفظشو نمیدونم ولی خیلی ازش خوشم میاد... تی بلامسر... یه همچین چیزیه:40::ws17:cbc خواهش خاخور جان ، تلفظ اینجوریه : Ti bela Mi Sar:viannen_39:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 تكيه كلام پركاربرد گيلك ها ره هست كه خيلي استفاده ميشه آقا=آباي بازم منم كمك ميدم مـــــرسی خاخور جــآن:aghosh:cbc مرسي از پگاه خانم بابت تاپيكش:w16:cbc قابل دار نیست ، ایشاالله کاربرد داشته باشه:poppysmileyf:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 بریم = بیشیم من دارم میرم = من کـَـرَ شوم کاری نداری = کار ناری؟ کجایی؟ = کـُـیا ایسی؟ دختر = کـُـر یا کُ پسر = رِ دلم برات تنگ شده = می دیل تِرا تنگَ بُسه چه خبرا داری ما نداریم؟ = چِ خبرا داری امـآن ناریم؟ کجا میری؟ = کـُـیا شی؟ ----------------- :girl_blush2:cbc:52 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در بهمن 15، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 15، 2013 شدم = بـُـبـُـسَّم حالم خوب نیست = می حال خوش نیَ مـُـردم = بومُردم عصابم خورد شد = می عصاب خوردَ بُس اینجا چیکار میکنی؟ = هـَـیَ چـی کونـی؟ برو به سلامت = بوشو بـِ سِلامت -------- :n2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 21، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 2013 خاله کیجا جان می دیل تِرا تنگَ بُس دختر خاله جان دلم برات تنگ شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 پگاه خوب ایسی؟ تی قُربان بِشَم کـُـیا ایسی؟ کـُـر یا کُ ! می دیل تِرا تنگَ بُسه پگاه جون خوب هستی؟قربانت بشم کجایی؟ دختر ! دلم برات تنگ شده ترشی نخوریم دارم یه چیزهایی یادمیگیرما :ws3:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در بهمن 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 27، 2013 گشنمه : وِشتایِم بیا بریم خونهء ما : بیا بیشیم اَمـِ خانه برو بابا : بوشو بابا بیا بریم خونهء همسایه : بیا بیشیم مَلّه خوشش اومد : خُش بامـِ حالیت شد ؟ : تِرا حالی بُبَس؟ -------------- موفق باشین زاکان(بچه ها) :dancegirl3:cbc:flowerysmile:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در بهمن 27، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 27، 2013 پگاه خوب ایسی؟ تی قُربان بِشَم کـُـیا ایسی؟ کـُـر یا کُ ! می دیل تِرا تنگَ بُسه پگاه جون خوب هستی؟قربانت بشم کجایی؟ دختر ! دلم برات تنگ شده ترشی نخوریم دارم یه چیزهایی یادمیگیرما :ws3:cbc آفــــرین:iranbb_bandari:cbc تی فِدا ؛ شما خوب ایسین؟:girl_blush2:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NafaS ارسال شده در خرداد 31، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 2014 آره = آهان شکست = بـِشکفت دیگه نمیتونم = دِ نـَتـَنام تموم کن = بَسَ کون ببخشیــد کـم بود:drtboeiwydmrw9jtma4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Elena.0404 ارسال شده در آذر 10، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 2017 سلام خاخور جان. اولا می سلامِ تی مادربزرگِ برسان[گل] دوما مگه شرق گیلانی، که گونی "چیکارا کونی؟"[تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Elena.0404 ارسال شده در آذر 10، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 2017 پگاه خوب ایسی؟ تی قُربان بِشَم کـُـیا ایسی؟ کـُـر یا کُ ! می دیل تِرا تنگَ بُسه پگاه جون خوب هستی؟قربانت بشم کجایی؟ دختر ! دلم برات تنگ شده ترشی نخوریم دارم یه چیزهایی یادمیگیریما سلام کُر تی احوال خُوب ایسه؟ باید بجای تِرا بگی "تَرِ" می دیل تَرِ تنگابُسته البته بیشتر لحظه ی رشتی ها و توابعشه. ما میگیم می دیل تَرِ تنگابُو به دختر هم میگیم لاکو یا لاکوی [دسته گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Elena.0404 ارسال شده در آذر 10، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 2017 پگاه خوب ایسی؟ تی قُربان بِشَم کـُـیا ایسی؟ کـُـر یا کُ ! می دیل تِرا تنگَ بُسه پگاه جون خوب هستی؟قربانت بشم کجایی؟ دختر ! دلم برات تنگ شده ترشی نخوریم دارم یه چیزهایی یادمیگیریما سلام کُر تی احوال خُوب ایسه؟ باید بجای تِرا بگی "تَرِ" می دیل تَرِ تنگابُسته البته بیشتر لحظه ی رشتی ها و توابعشه. ما میگیم می دیل تَرِ تنگابُو به دختر هم میگیم لاکو یا لاکوی [دسته گل] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.