رفتن به مطلب
کام به کام

حضور ماجدي و شيريني در کميته انضباطي

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 1000, align: center]

[TR]

[TD]مطلبی در http://www.combecom.com وبه نقل از ورزش 3

[TABLE=width: 100%, align: center]

[TR]

[TD][TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]حضور ماجدي و شيريني در کميته انضباطي[/h]

[h=2]ميرشاد ماجدي و سعيد شيريني عصر امروز در کميته*انضباطي حاضر شدند و با رييس اين کميته ديدار کردند.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00945613.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]

سرپرست استقلال در خصوص اين جلسه اظهار کرد: در اين نشست آقاي حسن*زاده، رئيس کميته*انضباطي از سرپرست*هاي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس خواستند فحاشي*هايي که عليه دو تيم در ورزشگاه توسط تماشاگران صورت گرفته، پايان پيدا کند. ما هم پاسخ داديم که اگر کاري از دست*مان بربيايد انجام مي*دهيم اما اين مسئله در اختيار باشگاه*ها نيست و کنترل اين همه تماشاگر از عهده باشگاه*ها برنمي*آيد و بهتر اين است که از طريق نيروهاي امنيتي هواداران حاضردر ورزشگاه کنترل شوند تا شاهد جوي سالم*تر در استاديوم*ها باشيم.

ماجدي در ادامه گفت*وگو با سايت باشگاه استقلال افزود: بنده پيشنهادم اين بود که به جاي اينکه در بعضي برنامه*هاي ورزشي اينقدر هتک*حرمت و توهين صورت بگيرد، به مسائل اخلاقي و توسعه فرهنگ بپردازند تا بتوانند تاثيرات مثبتي را در جامعه داشته باشند. در حال حاضر هم ما حداکثر کاري که مي*توانيم انجام بدهيم اين است که از ليدرهاي*مان بخواهيم حواس*شان به فحاشي عده*اي تماشاگر باشد، اما همان*طور که گفتم اين مسئله بهتر است توسط نيروهاي امنيتي کنترل شود ضمن اينکه برنامه*هاي فرهنگي مناسبي هم از سوي تلويزيون پخش شود تا همگي بتوانيم به سالم*سازي جو استاديوم*ها کمک کنيم.

ماجدي در خصوص روبه*رو شدن با سرپرست پرسپوليس در اين جلسه گفت: من و آقاي شيريني با هم مشکلي نداريم و ايشان براي من قابل*احترام هستند اما بنده هرجا که به نام استقلال بخواهد لطمه بخورد از حق تيم دفاع مي*کنم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...