رفتن به مطلب
کام به کام

دو پیازهی میگو - غذای محلی جنوب


yasi

ارسال های توصیه شده

آشنایی با روش تهیه دو پیازهی میگو - غذای محلی جنوب

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/2/22592241142181173614229216175184773169218.jpg

 

 

دو پیازهی میگو یکی از خوشمزهترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبیهاست.

 

 

 

مواد لازم:

 

 

میگوی پاک شده: 500 گرم

پیاز: یک کیلوگرم

رب گوجهفرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

 

نمک و فلفل و ادویه به مقداری

 

 

طرز تهیه:

 

 

* ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد میکنیم.

* میگوها را نیز تمیز میکنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز میگذاریم و در ظرف را میبندیم و حرارت اجاق را کم میکنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

* آنگاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ میکنیم .

* در این هنگام ادویه را اضافه میکنیم و یک تفت میدهیم.

* بعد نمک و فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

* سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه میگذاریم تا کمی بپزد.

* آنگاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.

 

 

نکته:

بعضیها مواد دیگری مثل سیبزمینی و سیر و فلفل دلمهای سرخ شده هم به آن اضافه میکنند.

 

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب میشود.

 

 

 

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/2/22592241142181173614229216175184773169218.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...