yasi ارسال شده در بهمن 13، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 آشنایی با روش تهیه دو پیازهی میگو - غذای محلی جنوب http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/2/22592241142181173614229216175184773169218.jpg دو پیازهی میگو یکی از خوشمزهترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبیهاست. مواد لازم: میگوی پاک شده: 500 گرم پیاز: یک کیلوگرم رب گوجهفرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه به مقداری طرز تهیه: * ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد میکنیم. * میگوها را نیز تمیز میکنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز میگذاریم و در ظرف را میبندیم و حرارت اجاق را کم میکنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود. * آنگاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ میکنیم . * در این هنگام ادویه را اضافه میکنیم و یک تفت میدهیم. * بعد نمک و فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. * سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه میگذاریم تا کمی بپزد. * آنگاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم. نکته: بعضیها مواد دیگری مثل سیبزمینی و سیر و فلفل دلمهای سرخ شده هم به آن اضافه میکنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب میشود. http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/2/22592241142181173614229216175184773169218.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.