رفتن به مطلب
کام به کام

ساطری پلو - غذای محلی استان خراسان


yasi

ارسال های توصیه شده

آشنایی با روش تهیه ساطری پلو - غذای محلی استان خراسان

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/1/00152881.jpg

 

 

ساطری پلو یکی از غذاهای سنتی و محلی استان خراسان است.

 

 

● مواد لازم:

 

 

برنج: سه پیمانه

هویج: 500 گرم

گوشت چرخکرده: 200 گرم

پیاز متوسط: یک عدد

کشمش پلویی: یک پیمانه

زعفران آبکرده: یک دوم پیمانه

روغن: به میزان لازم

 

 

● طرز تهیه:

 

 

ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، آبکشی کرده و کنار میگذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم.

گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزههای کوچک درست کرده و سرخشان میکنیم.

آنگاه کشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه میکنیم.

در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این کار را لایهلایه تکرار میکنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بکشد.

در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میکشیم.

 

 

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/1/00152881.JPG

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...