رفتن به مطلب
کام به کام

پوکورا - غذای محلی خوزستان


yasi

ارسال های توصیه شده

آشنایی با روش تهیه پوکورا - غذای محلی خوزستان

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/5/20.gif.jpg

 

 

 

پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانیها را تشکیل میدهد.

 

 

مواد لازم

 

آرد نخود خام: 200 گرم

تره خرد کرده: یک فنجان

آب ولرم: یک استکان

تخممرغ: 2 عدد

زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

* آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.

 

* زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

 

*سپس تخم مرغها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقهای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

 

* بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه میتوان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

 

* در صورت تمایل میتوانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.

 

نکات تغذیهای:

 

دوستان عزیز، درخواص آرد نخود ، آنچه بسیار قابل توجه است، محتوای پتاسیم بالای آن است. هر 100 گرم آن 800 میلیگرم پتاسیم دارد. حتماً میدانید هر چه پتاسیم غذا نسبت به سدیم آن بیشتر باشد، در کاهش فشار خون مؤثر است. بنابراین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، این غذا را کم نمک تهیه کنند که غذای مناسبی برای آنها خواهد بود. آرد نخود حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامینهای B1 وB2 است و میزان آهن موجود در آن نیز قابل توجه است.

 

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/5/20.gif

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...