yasi ارسال شده در بهمن 13، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 آشنایی با روش تهیه پوکورا - غذای محلی خوزستان http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/5/20.gif.jpg پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانیها را تشکیل میدهد. مواد لازم آرد نخود خام: 200 گرم تره خرد کرده: یک فنجان آب ولرم: یک استکان تخممرغ: 2 عدد زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه طرز تهیه: * آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. * زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. *سپس تخم مرغها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقهای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید. * بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه میتوان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید. * در صورت تمایل میتوانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید. نکات تغذیهای: دوستان عزیز، درخواص آرد نخود ، آنچه بسیار قابل توجه است، محتوای پتاسیم بالای آن است. هر 100 گرم آن 800 میلیگرم پتاسیم دارد. حتماً میدانید هر چه پتاسیم غذا نسبت به سدیم آن بیشتر باشد، در کاهش فشار خون مؤثر است. بنابراین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، این غذا را کم نمک تهیه کنند که غذای مناسبی برای آنها خواهد بود. آرد نخود حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامینهای B1 وB2 است و میزان آهن موجود در آن نیز قابل توجه است. http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/5/20.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.