رفتن به مطلب
کام به کام

کباب زردک - غذای محلی اصفهان


yasi

ارسال های توصیه شده

آشنایی با روش تهیه کباب زردک - غذای محلی اصفهان

 

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/6/1071113218230110685219918413321219422844249.jpg

 

 

 

 

کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده میشود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کباب زردک آشنا میشوید.

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 

 

گوشت چرخ شده گوسفند: 250 گرم

 

زردک متوسط: 4 عدد، رنده ریز شده

 

آرد نخودچی: به مقدار لازم

 

پیاز کوچک: یک عدد، رنده ریز شده

 

نمک: نوک چاقو

 

زردچوبه: به مقدار لازم

 

شکر: 1/4 لیوان

 

آب: 1/4 لیوان

 

زعفران به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

مرحله 1 - گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.

 

مرحله 2 - آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.

 

مرحله 3 - از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.

 

مرحله 4 - برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.

 

مرحله 5 - کبابهای سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

 

 

 

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/6/371941412183751321591501652412811996223150.jpg

 

 

 

 

نکات:

 

 

 

 

* در صورتی که مایل هستید کباب مزهای ملس داشته باشد، میتوانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید.

 

* در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخممرغ به مایه کباب اضافه کنید.

 

*در صورتی که بخواهید اندازه کبابها به شکل قدیم آن باشد بایستی کبابها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...