yasi ارسال شده در بهمن 13، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 آشنایی با روش تهیه کباب زردک - غذای محلی اصفهان http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2012/6/1071113218230110685219918413321219422844249.jpg کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده میشود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کباب زردک آشنا میشوید. مواد لازم برای 4 نفر: گوشت چرخ شده گوسفند: 250 گرم زردک متوسط: 4 عدد، رنده ریز شده آرد نخودچی: به مقدار لازم پیاز کوچک: یک عدد، رنده ریز شده نمک: نوک چاقو زردچوبه: به مقدار لازم شکر: 1/4 لیوان آب: 1/4 لیوان زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: مرحله 1 - گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید. مرحله 2 - آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود. مرحله 3 - از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید. مرحله 4 - برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید. مرحله 5 - کبابهای سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید. http://images.hamshahrionline.ir/images/2012/6/371941412183751321591501652412811996223150.jpg نکات: * در صورتی که مایل هستید کباب مزهای ملس داشته باشد، میتوانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید. * در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخممرغ به مایه کباب اضافه کنید. *در صورتی که بخواهید اندازه کبابها به شکل قدیم آن باشد بایستی کبابها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.