رفتن به مطلب
کام به کام

کوفته آلوی شیرازی - غذای محلی شیراز


yasi

ارسال های توصیه شده

آشنایی با روش تهیه کوفته آلوی شیرازی - غذای محلی شیراز

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2013/4/koofteh-65500.gif.jpg

 

 

کوفته آلوی شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محلی اهالی شیراز است.

 

 

مواد لازم برای برای 24 عدد کوفته

 

 

ماست پر چرب کم نمک: 500 گرم

کره نرم: 50 گرم

تخممرغ: 2 عدد

آرد: 200 گرم

گندم آسیاب شده: 80 گرم

نمک

آلو: 24 عدد

قند: 24 عدد

 

 

برای کره خشخاش

 

کره: 100 گرم

شکر: 4 قاشق غذاخوری

خشخاش: 40 گرم

 

 

طرز تهیه:

 

 

* ماست را با کره، تخممرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید.

* در این بین آلوهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورده و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

* در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمتها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانهای شکل 3 سانتی درآورده و هر کدام را به 6 قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر 24 کوفته به دست آید. با دستهای آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید.

* گلولهها (کوفتهها) را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلولهها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلولهها نباید زیاد پخته شود.

وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت 10 دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفتهها را با کفگیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.

 

 

 

توصیه:

 

 

به جای خشخاش میتوانید از آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.

 

 

http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/4/koofteh-65500.gif

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...