yasi ارسال شده در بهمن 13، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 آشنایی با روش تهیه کوفته آلوی شیرازی - غذای محلی شیراز http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2013/4/koofteh-65500.gif.jpg کوفته آلوی شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محلی اهالی شیراز است. مواد لازم برای برای 24 عدد کوفته ماست پر چرب کم نمک: 500 گرم کره نرم: 50 گرم تخممرغ: 2 عدد آرد: 200 گرم گندم آسیاب شده: 80 گرم نمک آلو: 24 عدد قند: 24 عدد برای کره خشخاش کره: 100 گرم شکر: 4 قاشق غذاخوری خشخاش: 40 گرم طرز تهیه: * ماست را با کره، تخممرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید. * در این بین آلوهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورده و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید. * در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمتها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانهای شکل 3 سانتی درآورده و هر کدام را به 6 قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر 24 کوفته به دست آید. با دستهای آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید. * گلولهها (کوفتهها) را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلولهها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلولهها نباید زیاد پخته شود. وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت 10 دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفتهها را با کفگیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید. توصیه: به جای خشخاش میتوانید از آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید. http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/4/koofteh-65500.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.