yasi ارسال شده در بهمن 13، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 13، 2013 آشنایی با روش تهیه سوپ ترخینه - غذای محلی کرمانشاه http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2013/1/fo699.jpg ترخینه یکی از سوپهای محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده میشود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه میشود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد. مواد لازم: ترخینه : 2 گلوله آب مرغ: 3 لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ لپه و عدس: نیم پیمانه اسفناج خرد شده: 3 قاشق غذا خوری پیاز درشت: یک عدد نمک و زردچوبه: به مقدار لازم طرز تهیه: * ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. * لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. * سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید . * وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید. نکته: اگر میخواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد میتوانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوانها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید. http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/1/fo699.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.