رفتن به مطلب
کام به کام

آشنایی با روش تهیه سوپ ترخینه - غذای محلی کرمانشاه


yasi

ارسال های توصیه شده

آشنایی با روش تهیه سوپ ترخینه - غذای محلی کرمانشاه

 

 

http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2013/1/fo699.jpg

 

 

 

ترخینه یکی از سوپهای محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده میشود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه میشود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی
جهت مداوای سرماخوردگی
بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

 

 

مواد لازم:

 

ترخینه : 2 گلوله

 

آب مرغ: 3 لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

 

لپه و عدس: نیم پیمانه

 

اسفناج خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

 

پیاز درشت: یک عدد

 

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

 

 

* ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.

 

* لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.

 

* سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .

 

* وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

 

 

نکته:

 

اگر میخواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد میتوانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوانها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.

 

 

http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/1/fo699.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...