negar ارسال شده در بهمن 16، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 16، 2013 http://8pic.ir/images/72953329633577259175.jpg چند بــــــارد غم دنیــــــا به تـــــن تنهایـی وای بر من تــــن تنـــها و غــم دنیایــــی تیــــــــر باران فلک فرصت آنـــــم نـــــــدهد که چو تیـر از جگر ریش بـــــر آرم و ایـی لاله ئی را کــه بر او داغ دورنگی پیــداست حیف از نالــــــــه معصوم هــــزار آوایــــی آخرم رام نشد چشم غـــزالی وحشــــــی گر چــه انگیختــم از هر غزلی غوغایـی من همان شاهد شیــرازم و نتوانــی یافت در همه شهر به شیرینی من شیدایی تا نه از گریـه شدم کور بیا ورنـــه چه سود از چراغـــــی که بگیرنــــد به نابینایــــی همه در خاطــرم از شاهد رویایـــی خویش بگذرد خاطـــــــــره با دلکشی رویـایـی گــاه بـــــر دور نــــمای افق از گوشه ابــــر با طلوع ملکی جلــوه دهــد سیمایــی انعکاس است بـــر آن گردش چـشم آبــی از جمـــــال وعظمت چـون افق دریایـی دست با دوست در آغوش نه حد من وتست منم و حسرت بوسیــدن خـاک پایــی شهریـــارا چه غم از غربت دنیــای تن است گر بــــــرای خــودساختــه ای دنیایــی استاد شهریار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.