negar ارسال شده در بهمن 17، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2013 http://s4.picofile.com/file/7739526020/takhte_gach.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 17، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2013 تو ستاره ای هستی در آسمان دلم که هیچگاه خاموش نمیشوی تو خاطره ای هستی ماندگار در دفتر دلم که فراموش نمیشوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 17، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2013 گرچه مستيم و جوانيم چو شبهاي دگر... بازكن اي ساقي سر ميناي(شراب) دگر امشبي را كه در آنيم غنيمت شمريم شايد اي جان نرسيديم به فرداي دگر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 17، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2013 انگشتانم که لای ورق های دیوان حافظ میرود دست دلم میلرزد! اما به خواجه میسپارم تا امید را از دلم نگیرد دلم میخواهد همیشه بگوید یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 17، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 17، 2013 من فقظ یه چیز میتونم بنویسم اونم اینکه ماخدا رو داریم اگه هیچ کس دیگه رو نداشته باشیم..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 دنیا یه روزنامه است با تیتر بهاری که یه روز تو ایستگاه اونو جامیزاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 هر چه آرزوی خوبه مال تو... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 بوي گندم مال من هرچي كه دارم مال تو... يه وجب خاك مال من هرچي ميكارم مال تو... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 منکه ار این دنیا چیزی نمیخوام جزسلامتی....... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 قديم قديم ها آسوده و راحت نوشتيم: بابا آب داد... غافل از اينكه بابا جونيشو براي ما داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 23، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 خداوند اشک را افريد تا سرزمین وداع اتش نگیرد .:bubblesmiley:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 هر فردی بهترین هم که باشد، اگر زمانی که باید باشد، نباشد همان بهتر که اصلا نباشد... لوئیس بونوئل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 23، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه: انسان بدون تردید انسان نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 23، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 پدر؛ تکیه گاهی است که بهشت زیر پایش نیست.. اما همیشه به جرم پدر بودن باید ایستادگی کند؛ و با وجود همه مشکلات, به تو لبخند زد تا تو دلگرم شوی که اگر بدانی ... چه کسی ، کشتی زندگی را از میان موج های سهمگین روزگار به ساحل آرام رویاهایت رسانده است؛ "پدرت"را می پرستیدی...... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 23، 2013 سعی نکن متفاوت باشی! فقط "خوب باش" خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 من یاد گرفته ام که مردم آنچه گفته اید را فراموش میکنند، آنچه انجام داده اید را از یاد می برند، ولی هرگز احساسی که به آنها داده اید را فراموش نمی کنند. مایا آنجلو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 خدایا دستم به اسمون نمیرسه توکه میرسه منو بلند کن........ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 دلتنگ تو امروز شدم تا فردا فردا شدو باز هم تو گفتی فردا امروز دلم مانده و یک دنیا حرف یک هیچ به نفع دل تو تا فردا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 دوس دارم اگــه یــه روزی بـچـه داشتــه باشــم . . . بــزرگ که شــد . . . بهــش بگـم بــرو با دلـت زنـدگی کـن . . . مـا کـه زنـدگـی مون دسـت ِ عقـلـمـون بـود شـدیـم ایـن . . . بیرونمون بقیه رو کشت تومون خودمون رو . . . نفهــمیدیـم بیـس سـالگــیُ سـی سـالگـی چـی شـد . . . تو برو هر چی عشقت کشید همون کارو بکن . . . فـکـر ِ فــردات هـم نبــاش. . . پشـت سـرت راه میـفــتم هـر گـنـدی زدی خـودم بــرات جـمعـش مـی کنـم . . . هـر خــرابــکاری هـم که کــردی پـشتــتـم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ / كار ما شايد اين است كه / در افسون گل سرخ شناور باشيم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 از سکوتم بترس وقتی که ساکت می شوم؛ لابد تمام درد دل هایم را برده ام پیش خدا ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 کسانی هستند که ما را می رنجانند؛ مثل ساعت هایی که صبح، دلسوزانه زنگ می زنند؛ و در میانِ خواب و بیداری، بر سرمان می کوبند؛ بعد می فهمند که خیلی دیر شده ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 بـرای انـســان نـابــیـنا . . . شــیـشـه بـا الــمـاس هــیـچ فــرقـی نــدارد . . . اگــر کــسـی قــدرتـان را نـدانـسـتــــــــــ . . . فــکـر نـکـنیـد کـه شــیـشـه ایـد . . . یـقــیـن بـدانـید کـه طـرف نـابــیـناسـتـــــــ . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 میشویم خاطراتم را با اشک دیده میگویندبا لبخندان ، ولی ... با افسوس و اه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.