negar ارسال شده در بهمن 18، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 مرا تنهـــای تنهـــــا آفریــــــدند مرا چون سیــــل غمها آفریدند تمــــام زندگـــــی را حــد نهادند مرا بی دسـت و بی پا آفریدند تمـــــام رود ها را غـــم نهادنـــد مرا در عـــمق دریا آفریـــــدند میان این همه یکرنگ و یکدسـت مرا پنـــــهان و پیـــــدا آفریدند جمال این همه یوســف ندیدنـــد مرا همــــچون زلیـــخا آفریدند نـه هشــــیاری نـــــه بیـــــداری مرا در خــــواب و رویـا آفریدند گرفــــتار و عـــــزادار و بلاکــــش مرا دور از خوشــی ها آفریدند ولی ارزد یکـــــی ایـن بر همه آن ......................... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 18، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 دلم گرفته از این زمونه نامرد.......... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 18، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 دگیرم دل من می گیرد از نبودن هایت....... و تو انگار مرا یادت نیست ........ حالا که مقدر شده آرام بگیرم.... سیلاب مرا برده و از من اثری نیست...... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 2013 http://www.iranparsi.com/uploaded/iranparsi9754436.jpg دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگهای پر ادعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و پشیمان نشد....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 20، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2013 دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی تلخه بهت هر چی بگم من به زمین و آسمون دست رفاقت نمی دم --- امشب از اون شباست که من دوباره دیوونه بشم تو مستی و بیخبری اسیر میخونه بشم امشب از او شباست که من دلم می خواد داد بزنم تو شهر این غریبه ها دردمو فریاد بزنم --- از این همه دربه دری تو قلب من قیامته چه فایده داره زندگی این انتهای طاقته از این همه در به دری دلم رسیده جون من به داد من نمی رسه خدای آسمون من دلم گرفت از آسمون هم از زمین، هم از زمون تو زندگیم چقدر غمه دلم گرفته از همه ای روزگار لعنتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 21، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 21، 2013 دلم نه عشق مي خواهد نه دروغ هاي قشنگ نه ادعاهاي بزرگ نه بزرگ هاي پر ادعا دلم يك فنجان قهوه ي داغ مي خواهد و يك دوست كه بشود با او حرف زد و بعد پشيمان نشد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.