negar ارسال شده در بهمن 18، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 سلامدوستان فقط باید با کلمه ای که نفر قبلیتون میگه جمله بسازید :ds6a5d: اولین جمله رو هم که نمیتونم بگم نفر بعدی با دوست بگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 18، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 دوست یعنی عشق به تمام معنی..... محبت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 18، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 یادمان باشد در املای زندگی، همیشه برای محبّت تشدید بگذاریم؛ تا از دوستی و انسانیت حتی نیم نمره هم کم نشود ... دنیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 18، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2013 دنیا جای خیلی کوچیکیه. . . لذت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در بهمن 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 2013 لذتی که تو کنسل شدن امتحان هست تو بیست شدن اون نیست. :1 (2):cbc صداقت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در بهمن 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 2013 آدم همیشه باید صداقت داشته باشه. شرافت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 2013 شرافت اسان بدست نیامده پس در حفظ نگهداری ان کوشا باشید غم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mordab70 ارسال شده در بهمن 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 2013 قلب من قطعه ای از مزار تنهایی هاست غم دنیاست که در گوشه ی قلبم پیداست وقتی احساس کنم نیمه ای از جان منی بی تو هر جا بروم باز وجودم تنهاست بی وفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 19، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 19، 2013 در واقع واژه بی وفا به چه کسی ادا میشود ؟! به کسی که همیشه در انتظار است؟! تکرار همین : بی وفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در بهمن 20، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2013 یـﮧ وقتایے تـو زندگے مے رسـﮧکـﮧ بـايد دستـت رو بـزنے زيـرِ چـونت و جَريـان زِنـدگـيت رو فقـط تمـاشـا كنے بعدشم بِگـے: بـﮧ درک...بي وفا بود... بغض؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mordab70 ارسال شده در بهمن 20، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2013 جمع شده است، حرفهایم در انتهایی ترین بغض مانده در تکرار روزهای بی تو بودن و هرچه صبر میکنم نه میشکند نه تو می آیی! روزی می رسـد بی تفاوتی هایت را با جـای خالی ام حس کنـی و شاید در دلت بـا بغض بگـویی کــاش اینجــا بــود آنوقت است که می فهمی چقدر زود دیر میشود ومن حتی بخوابت هم نمی آیم…. باران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 20، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 20، 2013 همچون باران بهاری به یک باره باریدی و همچون باران بهاری به یک باره ناپدیدگشتی اگر قرار است باران باشی ، همیشه ببار اشک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 :17 (2):cbc من بغض دارم :[Avin] (002):cbc تصادف! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 خاصیت اشک است ؛ اینکه هم چشم را پاک میکند وبعد از آن ، هم دل را ... در این کویر خشک ، بارانم آرزوست ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 22، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 گاهی تصادف! بهانه ای است برای به هم رسیدن چاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 چاره چیست؟ جز سوختن و ساخت! :hanghead:cbc قابلمه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 من خیلی به قابلمه و ملاغه علاقه دارم:ws47:cbc گل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 عطر گل یاس برای من روح نواز هست چون برای من یاداور مادر بزرگ و یاس های رازقی کنار سجاده اش هست عینک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در مرداد 22، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 2014 عینک بد بینی رو زود دربیار سراب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مرداد 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 2014 در بیابان سراب بسیار است دلخوشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Adel20 ارسال شده در مرداد 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 2014 یاسی خانوم به چی دلخوشی به اینکه معتاد شدی افتادی یک گوشه واقعا که برو ترک کن[خنده][خنده 2][چشمک] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در مرداد 23، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 2014 کلمه ای باید مینوشتی کجاست عادل[بیخیال] من با گوشه تو جمله ات جمله میسازم[خنده 4] گوشه دلت را خالی از کینه کن[گل] دوست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در مرداد 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 2014 سحر دوست من[خنده] آتیش[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در مرداد 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 2014 ل...آتیش پاره[خنده 2] قلیون[زبان] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در مرداد 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 2014 قلیون چیز خوبی نیست[بیخیال] ارزش[خنده] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.