SaHaR ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 دختر با اخم اومد پیش مادرش وگفت:مامان ن دیگه از دختر بودن خسته شدم.مادرش با تعجب پرسیدچرا؟ دختر گفت:خسته شدم از این تبعیضی که بین دخترو پسر هست. چسر تا نصف شب هرجا دلش بخواد میره کسی نمیگه اشکال داره امادختر بره میگن خوب نیست. پسر دوست دختر داشته باشه میگن پسره دیگه!! دختر دوست پسر داشته باشه میگن خرابه!پسر سیگار بکشه میگن مرده دیگه حتما دردی داره!دخترسیگاربکشه میگن معتاده!پسر چشم چشم چرونی کنه میگن ذاتشه!دخترچشم چرونی کنه میگن وله! خلاصه همه چی واسه پسراعادی واسه دخترابد!مادرش با لبخند گفت :عزیزم اگه شیطان کار خلافی انجام بده کسی تعجب نمیکنه!اماکسی از فرشته انتظار بد بودن رو نداره! به سلامتی همه دخترا..... البته بلا نسبت مردای اینجا مردای اینجا همشون گل هستند حالا میخوام پبرسم این مطلب حقیت داره یا نه ؟نظرتونو بدین ممنون میشم http://s6.uplod.ir/i/00268/bd7sgg8xw48p_t.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 بله سحر جان حقیقت داره...! :w16:cbc :drtboeiwydmrw9jtma4 :12 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 همه مثل هم نیستن پسرهایی هم داریم که خیلی متین و باوقار هستن. مَنْ عَمِلَ صَالِحًا فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ أَسَاء فَعَلَيْهَا ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ تُرْجَعُونَ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 هیچ چیزی تو این دنیا مطلق نیست نمیتونیم با قطعیت بگیم کدوم طرف بهتره یا بدتر همیشه بد و خوب در کنار هم هستن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 22، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 2013 + حرفای زرسا همیشه باید + - باشند در غیر این صورت نمیشه میشه ؟:34:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 بنظر من : نمیشه اسمش رو تبعیض گذاشت بهتر بگیم تفاوت تبعیضات هم برمیگرد به اصول عقاید وقتی تو خانواده و جامعه تفاوتها تفهیم نشه تبعیض بنظر میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید مهدوی ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 همه اینا بستگی به داره خانواده که چطور بچه هاشون را بار بیارن وگرنه دختر و پسر یکین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 چه دختر چه پسر نعمتهای خوب خداوند هستن [گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 من اصلا این مطلب رو قبول ندارم دخترها و پسرها ذاتشون باهم تفاوت داره دختر و پسرها دو دنیای متفاوت با قابلیتهای متفاوت که مکمل هم هستند،دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 دخترها و پسرها ذاتشون باهم تفاوت داره دختر و پسرها دو دنیای متفاوت با قابلیتهای متفاوت این درست ولی از نگاه خانواده هردو براشون باید یکی باشه هردو رو یکسان دوست بدارن و اهمیت بدهند بهشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 دخترها و پسرها ذاتشون باهم تفاوت داره دختر و پسرها دو دنیای متفاوت با قابلیتهای متفاوت این درست ولی از نگاه خانواده هردو براشون باید یکی باشه هردو رو یکسان دوست بدارن و اهمیت بدهند بهشون کاملا درسته باید با درک اینکه بدونند ذاتشون متفائت هست تربیت و تعلیمشون بدهند نباید برای هیچکدومشون کم گذاشته شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elham ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 دخترا و پسرا ذاتشون با هم فرق داره... از نظر من دخترا مثل بره میمونن..... اما این پسرا مثل گرگ هستن..... دیگه خودتون بقیه قضیه رو دنبال کنین.......... اصولا هیچ پسری تو دنیا قابل اعتماد نیست!!!!!!!! البته توهین نشه ها ب پسرای انجمن........ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 18، 2014 دخترا و پسرا ذاتشون با هم فرق داره... از نظر من دخترا مثل بره میمونن..... اما این پسرا مثل گرگ هستن..... دیگه خودتون بقیه قضیه رو دنبال کنین.......... اصولا هیچ پسری تو دنیا قابل اعتماد نیست!!!!!!!! البته توهین نشه ها ب پسرای انجمن........ [تعجب][تعجب] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.