yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 http://upload.iranvij.ir/images/tr3aenkpyc1ask92jrd.jpg دلیل تنهاییم را تازه فهمیدم ! وقتی محبت کردم و تنها شدم وقتی دوست داشتم و تنها ماندم دانستم باید تنها شد و تنها ماند تا “خـدا” را فهمید … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 برای دردهایم نشانه میگزارم تا یادم بماند کجا دست خدا را نگرفته ام ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 چه کسی می گوید جاذبه رو به زمین است ؟؟؟ من کسانی را دیدم که فارغ از هر کششی رفته اند تا بالا ، تا اوج … آری ؛ جاذبه رو به خداست !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 کسی غیر از تو با من نیست … خیالت از زمین راحت ، که حتی روز روشن نیست … کسی اینجا نمیبینه ، که دنیا زیر چشماته ! یه عمره یادمون رفته ، زمین دار مکافاته ! فراموشم شده گاهی ، که این پایین چه ها کردم ! که روزی باید از اینجا ، بازم پیش تو برگردم ! خدایا وقت برگشتن ، یه کم با من مدارا کن ! شنیدم گرمه آغوشت ، اگه میشه منم جا کن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 صدای حقیقت با ما سخن خواهد گفت تنها زمانی که قلب ما یک مخزن روحانی و مقدس شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 سه حرف دارد اما برای پر کردن تهنایی های بی کران دلم حرف ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 خدایا امروز واقعا دلم تنگ شده دلم تنگ شده واسه تو, خدایا خسته شدم . گاهی اوقات وسوسه می شم که گناه کنم ولی یاد تو که می افتم می افتم دیگه گناه رو انجام نمی دم خدایا از تو درخواست دارم که نزاری حتی یک لحظه از خاطرم بری, خدایا واقعا ما ادما توی توبه چقدر سستیم زودی توبه می شکنیم و یه چیز جالب با کمال پرویی باز از تو می خوایم که ما رو ببخشی خدایا بعضی وقتا فکر می کنم اگر تو این رحمت این بخشش رو نداشتی ما چه می کردیم خدایا چقدر بزرگی که با اینکه می دونی باز هم توبه می شکنیم باز ما رو می بخشی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 خدایا آرمان های بلند نومید شد مگر نزد تو و جایگاه همت ها معطل ماند جز همتی که بر تو باشد و راه خرد ها به بن بست رسید جز راهی که به سوی توست پس تویی امید و پناهگاه ، درگاه توست ای بزرگوارترین کسی که بسویش رو کنند و بخشنده ترین کسی که از او بخواهند ، بسوی تو گریختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 اگر تنها ترین تنها شوم، باز هم خدا هست، او جا نشین تمام نداشتنی هاست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده ، تا خودت باشی و خودش . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 ای انسان از خدا میخواهم آنچه را که شایسته توست به تو هدیه بدهد نه آنچه را که آرزو داری ، زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک است و شایستگی تو بسیار . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 چی می شد اگه خدا امروز وقت نداشت به ما برکت بده ، چرا که دیروز ما وقت نکردیم از او تشکر کنیم . چی می شد اگه خدا فردا دیگه ما را هدایت نمی کرد ، چون امروز اطاعتش نکردیم . چی می شد اگه خدا امروز با ما همراه نبود ، چرا که امروز قادر به درکش نبودیم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 http://images.persianblog.ir/506141_hSgNH8Ni.jpg خدایا؛ آرزو می کنم، آنچه را آرزو کنم؛ که تو دوست داری؛ و آن آرزو را اجابت نمایی که نیک فرجامم نماید ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 25، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 25، 2013 شک نکن؛ درست در لحظه ی آخر؛ در اوج توکل و در نهایت تاریکی؛ نوری نمایان می شود؛ معجزه ای رخ می دهد؛ خدا از راه می رسد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 2014 آمدم امشب به میخانه تمنایت کنم من نمیخواهم،بیا ساقی تماشایت کنم بیقرارم ساقی از میخانه بیرونم مکن کرده ام می را بهانه تا تماشایت کنم . . . :y2013::y2013::y2013::y2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 2014 اسم تو نور امـید است و صفای سینه هاست دین تو اسلام عشق است و بدور از کینه هاست روز میـلادت شدم مست می عرفان تو آیه شرع است و حق است، خط به خط قرآن تو . . . http://cdn.combecom.com/images/smilies/y2013.gifhttp://cdn.combecom.com/images/smilies/y2013.gifhttp://cdn.combecom.com/images/smilies/y2013.gifhttp://cdn.combecom.com/images/smilies/y2013.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tj ارسال شده در شهریور 19، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 2014 من در کشوري زندگي مي کنم که دويدن سهم کساني است که هرگز نمي رسند و رسيدن سهم کساني که هرگز نمي دوند... ارزش مردگانش چندين برابر زندگانش است.. در سرزمين من مردمانش با نفرت بيشتري به بوسيدن دو عاشق نگاه مي کنند تا صحنه ي اعدام يک انسان در سرزمين من. . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yekta ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 کافیست فقط کمی،دوروبرت را نگاهی بندازی کمی هوای تازه وارد ریه هایت کنی... چشمانت راببندی; لبخندی ازسرشوق روی لبانت بنشانی صورتت راروبه آسمان بگیری آنوقت با تمام قدرتت بکش نفسهای زندگی را، فکرکردن نمیخواهد فقط اوست که جان دوباره به تو میبخشد.... خدایـــــا عاشقانه دوستت دارم.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali4545 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 خدایا دوسّت دارم [گل قرمز] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.