negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1762.jpg این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است. مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 315, align: center] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center]پیاز متوسط[/TD] [TD=class: center]۱۰عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] گوشت چرخ کرده[/TD] [TD=class: center] ۲۵۰گرم[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center] کرفس ریز خرد شده[/TD] [TD=class: center] ۳ساقه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center]نمک و فلفل[/TD] [TD=class: center] به اندازه کافی[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center] سیر له شده[/TD] [TD=class: center] ۳حبه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] اسفناج ریز خرد شده[/TD] [TD=class: center] ۴۰۰گرم[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center] گردوی تفت داده شده و خرد شده[/TD] [TD=class: center]۲پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center] روغن[/TD] [TD=class: center] به اندازه کافی[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center]آب گوشت[/TD] [TD=class: center] یک و یک چهارم پیمانه[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد. از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید. سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود. مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید. پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد. سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد منبع : khorasannews.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.