رفتن به مطلب
کام به کام

پیاز شکم پر، غذایی رژیمی


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1762.jpg

 

 

این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.

 

مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 315, align: center]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center]پیاز متوسط[/TD]

[TD=class: center]۱۰عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] گوشت چرخ کرده[/TD]

[TD=class: center] ۲۵۰گرم[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center] کرفس ریز خرد شده[/TD]

[TD=class: center] ۳ساقه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center]نمک و فلفل[/TD]

[TD=class: center] به اندازه کافی[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center] سیر له شده[/TD]

[TD=class: center] ۳حبه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] اسفناج ریز خرد شده[/TD]

[TD=class: center] ۴۰۰گرم[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center] گردوی تفت داده شده و خرد شده[/TD]

[TD=class: center]۲پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center] روغن[/TD]

[TD=class: center] به اندازه کافی[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center]آب گوشت[/TD]

[TD=class: center] یک و یک چهارم پیمانه[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه :

داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.

 

از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.

 

سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.

 

مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.

پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه

 

بپزد.

 

 

سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد

 

 

 

منبع : khorasannews.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...