negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 334, align: center] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center, align: center] خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد[/TD] [TD=class: center, align: center]از هر کدام هشت عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] جوز هندي درسته[/TD] [TD=class: center, align: center] يك عدد[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center, align: center] سركه سفيد و نمک[/TD] [TD=class: center, align: center] به ميزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] زنجبيل تازه كوچك[/TD] [TD=class: center, align: center] چهار تكه[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FAFAFA] [TD=class: center, align: center] خلال شيرين شده پرتقال[/TD] [TD=class: center, align: center]سه قاشق غذاخوري[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهيه : سركه را در ظرفي ريخته و ميگذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر میكنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي ميشود. خرمالوها را شسته و ميگذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد ميكنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر ميكنيم. خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه اي تميز ميگذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار ميدهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها ميريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد ميريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را ميبنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري میكنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است. منبع : sooran.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.