رفتن به مطلب
کام به کام

طرز تهیه ی ترشی خرمالو


negar

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :[TABLE=class: zebra, width: 334, align: center]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center, align: center] خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد[/TD]

[TD=class: center, align: center]از هر کدام هشت عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] جوز هندي درسته[/TD]

[TD=class: center, align: center] يك عدد[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center, align: center] سركه سفيد و نمک[/TD]

[TD=class: center, align: center] به ميزان لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] زنجبيل تازه كوچك[/TD]

[TD=class: center, align: center] چهار تكه[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #FAFAFA]

[TD=class: center, align: center] خلال شيرين شده پرتقال[/TD]

[TD=class: center, align: center]سه قاشق غذاخوري[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهيه :

 

 

سركه را در ظرفي ريخته و ميگذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر میكنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي ميشود.

 

خرمالوها را شسته و ميگذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد ميكنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر ميكنيم.

 

خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه اي تميز ميگذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار ميدهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها ميريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را

 

روي مواد ميريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را ميبنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري میكنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.

منبع : sooran.com

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...