رفتن به مطلب
کام به کام

ترشی نازخاتون ، بسیار خوشمزه !


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo30.jpg

يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد حتما اين غذا را درست كنيد:

 

مواد لازم:[TABLE=width: 328, align: center]

[TR]

[TD]بادمجان قلمی

[/TD]

[TD]8 تا 10 عدد

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]گوجه فرنگی درشت

[/TD]

[TD]4 تا 5 عدد

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آب انار

[/TD]

[TD]2 لیوان

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آبغوره

[/TD]

[TD]نیم لیوان

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]گلپر[/TD]

[TD]یک قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نعنای خشک[/TD]

[TD]نیم قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پیاز رنده شده[/TD]

[TD]2 قاشق سوپخوری[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

طرز تهیه:بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به

 

 

مدت تقریبا" یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی*ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم

 

 

و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن

 

 

میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه*های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم .

 

 

 

 

 

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...