negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo30.jpg يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد حتما اين غذا را درست كنيد: مواد لازم:[TABLE=width: 328, align: center] [TR] [TD]بادمجان قلمی [/TD] [TD]8 تا 10 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD]گوجه فرنگی درشت [/TD] [TD]4 تا 5 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD]آب انار [/TD] [TD]2 لیوان [/TD] [/TR] [TR] [TD]آبغوره [/TD] [TD]نیم لیوان [/TD] [/TR] [TR] [TD]گلپر[/TD] [TD]یک قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]نعنای خشک[/TD] [TD]نیم قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]پیاز رنده شده[/TD] [TD]2 قاشق سوپخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه:بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا" یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی*ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه*های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.