negar ارسال شده در بهمن 26، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2013 http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo530.jpg مواد لازم :[TABLE=width: 312, align: center] [TR] [TD]کیوی [/TD] [TD]یک کیلوگرم [/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر [/TD] [TD]یک و نیم کیلوگرم [/TD] [/TR] [TR] [TD]جوهر لیمو [/TD] [TD]یک قاشق سوپ*خوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]وانیل [/TD] [TD]نصف قاشق چای*خوری [/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : ۱) کیوی*ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی*متر حلقه حلقه کنید. ۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق*گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.پس از حل*شدن شکر، حرارت*دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید. کیوی*های حلقه*حلقه*شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می*شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق*گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید. نکته۱) به*دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می*دهد، می*توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می*توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ*خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید. نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید . نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می*توانید استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.