رفتن به مطلب
کام به کام

مربای کیوی


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo530.jpg

مواد لازم :[TABLE=width: 312, align: center]

[TR]

[TD]کیوی

[/TD]

[TD]یک کیلوگرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شکر

[/TD]

[TD]یک و نیم کیلوگرم

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]جوهر لیمو

[/TD]

[TD]یک قاشق سوپ*خوری

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]وانیل

[/TD]

[TD]نصف قاشق چای*خوری

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه :

۱) کیوی*ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی*متر حلقه حلقه کنید.

 

۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق*گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب

 

 

حل شود.پس از حل*شدن شکر، حرارت*دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید.

 

کیوی*های حلقه*حلقه*شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید.

 

توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می*شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق*گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید.

 

نکته۱) به*دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می*دهد، می*توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده

 

یا به صورت پودری است که می*توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ*خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید.

 

نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید

 

.

نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می*توانید استفاده کنید.

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...